NEDEN BLOGUMA TANITIM YAZISI VERMELİSİNİZ?

Yaklaşık 7, 8 yıldır içerik yazdığım farklı farklı websitelerim oldu. Bunların bir çoğunu sattım. Şuan kişisel blogumda ve niş bir alanda içerikler üretiyorum. Yazmaktan büyük keyif alıyorum, gerçekten faydalı ve güzel içerikler olmasına dikkat ediyorum. Özenerek, büyük bir titizlikle yazılarımı hazırlıyorum. Gerçek SEO uyumlu bir tanıtım yazısı için neler gerekli çok iyi biliyorum.. Saçma sapan absürt bloglardan, anlamsız paravan sitelerden 100 tane tanıtım yazısı alacağınıza, benim blogum gibi özveriyle oluşturulan bloglardan hele de benimki gibi niş ise 1 tane almanız kesinlikle daha faydalı olacaktır.


Site adı: İmzadaki site
Kategorisi: İNŞAAT, YAPI SEKTÖRÜ, DEKORASYON, MİMARLIK, TASARIM ÜRÜNLER, YAPI MALZEMELERİ, ETKİNLİKLER, KİŞİSEL BLOG
Alexa TR: 18K
PA/DA: 10/7
Ziyaretçi sayısı / kaynağı: 0.5K-1K / Organik aramalar
Tanıtım yazısının ne kadar süre yayında kalacağı: Site yayında kaldığı sürece
Anasayfada kalma süresi: Tanıtım yazısı doğrudan site ana konusuyla bağlantılı olduğu müddetçe en az 3 gün anasayfada kalacaktır. Aksi halde sadece kendi kategorisinden ulaşılabilir.
Fiyat: 150 TL
Diğer notlar:
- Tanıtım yazısı sadece benim tarafımdan yazılacaktır ve minimum 500 kelime olacak şekilde onayınız alındığı takdirde yayına alınır.
- Yazı içerisinde en fazla 3 adet site dışı link verilebilir.
- En az 1 , an fazla 8 adet görsel, 1 adet video içerebilir.
- Ücret pazarlığa tabi değildir, ilan metnimin başında da belirttiğim gibi severek, özenerek, büyük bir özveriyle tutkuyla tamamen benim tarafımdan hazırlanacak SEO uyumlu harika bir tanıtım yazısından bahsediyorum.


Güzel haberleriniz, kıymetli geri dönüşleriniz için PM atabilir, yorum bölümünden cevaplayabilirsiniz. Sevgiler . .