Bir adet ekonomi-bankacılık, bir adet emlak sitesi üzerinden tanıtım yazısı satışı gerçekleştireceğiz. Tanıtım yazıları sadece site başı 5'er adet ile sınırlı olacaktır.
Tanıtım Yazısı Yapılacak Sitelerin Özellikleri:
[COLOR=Red]Ekonomi - Bankacılık Sitesi:[/COLOR]
- 2014 yılından beri aktif olan bir internet sitesidir.
- Düzenli içerik girişi yapılmakla beraber hem organik, hem sosyal trafiği oldukça yüksektir.
- Google News kaydı 2015 yılından beri vardır.
- Ekonomi, finans, bankacılık alanlarında yayın yapan internet siteleri için, sitelerin kategorilerine en yakın kategorilerde yayın yapılacaktır.
- Sitenin Ahrefs değerleri:
- Merak edenler için sitenin Alexa değerleri:
- 7. Bu siteden tanıtım yazısı satışı daha önce 8 - 9 defa gerçekleştirilmiş olup, tanıtım yazılarının tamamı kurumsal temelli sitelere yapılmıştır. En yakın tanıtım yazısı satışı yaklaşık 1 ay önce yapılmıştır.
[COLOR=Red]Emlak Sitesi:[/COLOR]
- 2016 yılından beri aktif olan bir internet sitesidir.
- İlgili kategoriler için düzenli içerik girişi devam etmekle birlikte, alanında organik ve sosyal trafiği yüksektir.
- 2017 yılı itibariyle Google News kaydı alınmıştır.
- Emlak, dekorasyon gibi alanlarda yayın yapan internet siteleri ve markalı konut projeleri için uygun kategoriler yer almakla birlikte, tanıtım yazıları bu kategorilerden yayınlanacaktır.
- Sitenin Ahrefs değerleri:
- Merak edenler için sitenin Alexa değerleri:
- Bu siteden tanıtım yazısı satışı daha önce 1 ya da 2 defa gerçekleştirilmiş olup, en yakın tanıtım yazısı satışı yaklaşık 6 ay önce yapılmıştır.
Her iki internet sitesinden de yayınlanacak olan tanıtım yazıları, tüm sosyal medya araçlarımızdan paylaşılacak olup, SİTE YAYIN SÜRESİ BOYUNCA yayında kalma garantisi altındadır. Aynı zamanda organik trafik almaya başlayan tanıtım yazıları için güncellemeler, tarafımızdan ÜCRETSİZ bir şekilde periyodik olarak gerçekleştirilmektedir. Tanıtım yazılarının tamamı sitenin akışında yeniden-eskiye doğru ilerleyecek olup, hiç bir şekilde geri zamanlama yapılmayacağı tarafımızdan garanti edilmektedir.
[COLOR=Red]Tanıtım Yazısı Fiyatları:[/COLOR]
- Ekonomi - Bankacılık Sitesi: 250 Türk Lirası
- Emlak Sitesi: 150-Türk Lirası
Yukarıda belirttiğimiz fiyatlar tanıtım yazılarının yayınlama fiyatları olmakla birlikte; ödeme sonrasında Microsof Word (.doc-.docx) formatında tanıtım yazısının, yazı içerisinde en fazla 3 adet link eklenmesi ve ilgili görsel ya da görsellerin eklenmesi ile birlikte tarafımıza gönderilmesi gerekmektedir.
Site domainlerini öğrenmek için PM ya da mail atınız.
Forum dışı iletişim: info@zeniwork.com
Multi Konudur.