Merhaba ben sitemde tanıtım yazınızı yayınlayarak sitenize katkı sağlayabilirim. Başlıkta yeterli karaktere sahip olmadığım için tüm siparişi okursanız sitemin değerlerini net bir şekilde görebilirsiniz.

Tanıtım yazınızı 15 TL'ye sitemde yayınlarım.

Alexa Dünya 2,027 http://www.alexa.com/siteinfo/tasarimkurdu.net

Alexa Türkiye 34,513 http://www.alexa.com/siteinfo/tasarimkurdu.net

Sitem Alexa Türkiye sıralamasında 38.874 Dünya sıralamasında ise 2.118 değerine sahiptir. Alacağınız tanıtım yazısı ile sitenizin anahtar kelime otoritesine artı etki oluşturabilirsiniz.

Tanıtım yazınız http://tasarimkurdu.net/category/tanitim-yazisi/ kategorisinde yayınlanır ve sınırsız bir şekilde sitede kalır. Böylelikle ilgili tanıtım yazısıyla alakalı kelimeleri arayan ziyaretçiler yazıyı görür ve sitenize yönelir. Eğer farklı bir kategoride tanıtım isterseniz ilgili ekstrayı seçebilirsiniz.

Tanıtım yazınız en çok 3 anahtar link/bağlantı içerebilir. Eğer tanıtım yazınız yoksa ilgili ekstrayı seçerek bana yazdırabilirsiniz. Yazdığım tanıtım yazıları SEO uyumludur ve zengin resim içeriğiyle desteklenir. Böylelikle ziyaretçi okurken sıkılmaz ve makale ilgisini çeker.

Tanıtım yazınızın bir hafta boyunca sabit gönderi olarak kalmasını isterseniz ilgili ekstrayı seçebilirsiniz. Böylelikle siteye giren her ziyaretçi bir hafta boyunca sitede ilgili yazınızı görebilir.

Tanıtım yazınız yayınlama sonrasında otomatik olarak WordPress Jetpack eklentisi ile

1 adet Twitter ( 196 takipçi)
1 adet Facebook (+11 Bin takipçi)

olmak üzere sosyal medya hesabında sosyal olarak imlenir ve takipçilerin ilgisine sunulur.