Merhaba Arkadaşlar;

Günlük 5k tekil ziyaretçisi bulunan https://purtukal.com/ adresli sitemden tanıtım yazısı satışı yapmak istiyorum fakat çok yoğun olduğumdan (üniversite son senem derslerimiz çok yoğun) dolayı tanıtım yazısı satışıyla direk olarak ben ilgilenemiyorum ve satış için aracı arıyorum.

Daha Ayrıntılı Şekilde Anlatacak Olursam;

Ben https://purtukal.com/ adresli sitemin https://hizlitanitim.com/tanitim/5k-tekil-hitli-siteden-tanitim-yazisi/232090/ adresi üzerinden arada sırada 15 lira karşılığında tanıtım yazısı satışlarını yapıyorum. Bu sitede müşterilerle iletişime geçme sıkıntısı yaşamadığım için ve acaba ücreti gönderdi mi? gönderecek mi? gibi durumlarla karşılaşmadığım için zamanım kısıtlı olsa da işlemi hızlıca gerçekleştirebiliyorum.

Ayrıca şuanda anlaştığım 1 adam bulunuyor. Ben bu kişiye sitemde yazar hesabı oluşturdum. Bu kişi farklı forumlarda veya kendi müşterilerine tanıtım yazısı satarak yazıları siteme giriş yapıp kendisi yayınlıyor ve ay sonunda bana sattığı her tanıtım yazısı için 10 lira ücret gönderiyor.

Bu kişi müşterilerle benim yerime iletişime geçip anlaşıyor, yazıları ve ücretleri müşterilerden alıp siteme ekliyor, ay sonunda da bana tanesi 10 liradan ödeme yapıyor. Kendisi de benim sitemden tanesi 15 liraya ( 20 tl de olabilir emin değilim. ) satış yapıyor ve tüm yayınlama aşamasıyla kendisi ilgilendiği için kendi komisyonunu alıyor.

Bu şekilde siteme aracılık yaparak tanıtım yazısı satacak güvenilir 1-2 kişiye daha ihtiyacım bulunuyor.

Sitem Hakkında:

Hızlı Tanıtım da Yayınlanan Metin

1-) Göndereceğiniz tanıtım yazısı %100 özgün olmak zorundadır. Kopya içerikli yazıları hiçbir şekilde yayınlamıyorum.

2-) Korsan İçerikli Sitelere, Xyz Sitelere, Kumar, Film, Masaj vb. tarzda olan sitelere tanıtım yazısı satmıyorum.

3-) Tanıtım yazınıza 3 veya 4 adete kadar link ekleyebilir ve isterseniz ekstra resimlerde ekleyebilirsiniz.

Olağanüstü durumlar için teslimat süresini 1 gün olarak işaretledim fakat elimden gelen en hızlı şekilde genelde birkaç saat içinde yazınızı yayınlayabilirim. Tanıtım yazılarını ek ücret karşılığında benim yazmam mümkün değildir. Çünkü özel sebeplerden dolayı şuan makale veya tanıtım yazısı hazırlayamıyorum. Sitemde yayınlanan makaleleri http://www.iyimakale.com/panel/anasayfa adresinden alıyorum.

Site İstatistikleri:

Site Adresi: https://purtukal.com/

https://wmaraci.com/site-analizi/purtukal.com

İndex: 7.100
Alexa Yerel/Genel: 8.300 / 450.000
Alexa Backlink: 88
MozRank: 3.1
Majestic Trust Flow: 7
Domain Authority: 21
Page Authority: 34

Analytics vb. diğer istatistikler için ulaşabilirsiniz.

Ek Olarak: Sitemde ne kadar çok tanıtım yazısı yayınlanırsa yayınlansın onu telafi edecek kadar da normal site içeriği paylaşıyorum. Yani sitemi tanıtım yazısı çöplüğü haline kesinlikle getirmiyorum. Sitemdeki tüm içerikler özgündür ve 1300 tane makale bulunmaktadır.

Tanıtım yazılarını https://purtukal.com/tanitim kategorisinde yayınlamaktan yanayım fakat site içeriğiyle örtüşecek yazıları uygun içerikli farklı kategorilerde de yayınlayabilirim. Footer link kesinlikle satmıyorum.

Wmaraci üzerinden veya fevzibuyuktas@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Teşekkür Ederim;
Fevzi BÜYÜKTAŞ