mustafams adlı üyeden alıntı
ahmet hocamıza ne kadar teşekkür etsek az hitlerim 10 kat arttı diyebilirim.ilk başlarda 200 300 hitim vardı şimdi ise tanıtım paketi aldıktan sonra 2,5-3 k arası hitim oldu.alın bu da ispatı olsun;
mustafams adlı üyeden alıntı
ahmet hocamıza ne kadar teşekkür etsek az hitlerim 10 kat arttı diyebilirim.ilk başlarda 200 300 hitim vardı şimdi ise tanıtım paketi aldıktan sonra 2,5-3 k arası hitim oldu.alın bu da ispatı olsun;
Anachronos adlı üyeden alıntı
Pazar günü paket aldım bugün cuma ve aldığımda site 1k dı şimdi 4k
5 günde site ayaklanmaya başladı üstat tekrar teşekkür ederim ;)
Edit :
Alın bu da ispatı olsun :D
Resim saat 22:40 da çekildi daha 00:00 a 1 saat 20 dakika var ;)
http://snag.gy/e3eyA.jpg
hdizle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Değerli arkadaşlar size sonuçları buradan yazacağım demiştim Elhamdulillah anahtar kelimem de listede ilk 100'de yoktum şuanda 1.sayfa ve 7. sıradayım.
Yükseliş devam edecek anladığım kadarıyla.
Ahmet hocamın dediklerine harfiyen uydum ve tavsiyelerini dinledim.
Sagolsun.
Ben canlı şahidiyim arkadaşlar bu çalışma sizi en iyi yerlere getirecek verdiğim paraya değdi.
Helal olsun.
Yükselme devam ettikçe güncel tutacağım burayı.
Saygılarımla.
Azrael adlı üyeden alıntı
Ahmet Bey tek kelime ile harika kendisine gecen pazartesi ulaşıp bir paket için anlaşma yaptık bugün raporlarımı teslim aldım siparişi verdiğim gün memnun kalacağıma emindim ve gerçekten de öyle oldu parasını riske atmayıp gerçek hizmet almak isteyenlere şiddetle öneririm!
Sadece 7 haber sitesinden yaptığı tanıtım yazısı çalışmasıyla aldığım sonuç
1 Sitem için 2 kelimede çalışma yapıldı 2 kelimede de ilk 500'de olmayan sitem 1 kelimede 37. sıraya diğer kelimede 137. sıraya geldi ve yükselmeye devam ediyor.
Bundan sonra yeni sitelerimde gözüm kapalı çalışacağım Ahmet Beyle.
MBarisTR adlı üyeden alıntı
Bu paketten aldım ve tanıtım yazılarını kendisinin yazmasını istedim. @ÖNCEL Ajans sağolsun 75. sıradaki sitemi 4-5 gün gibi kısa bir sürede 27. sıraya getirdi sonra 26,24,16 şuan 16. sıradayım. Teşekkürler Ahmet Abi linktl felan para gelince ilk işim şu bitane news siten var 399 tlye onu gözüme kestirdim ondan bi tanıtım yazısı alcam :) Herşey için teşekkürler abi, hem ucuz hemde kaliteli hizmet veriyorsun.
donvitocarleone adlı üyeden alıntı
Ahmet Beye, herşeyden önce sabahın 5 inde bizi sabırla 2 saat boyunca dinlediği ve sadece satışını yaptığı paket değil, sitelerimizle ilgili diğer konularda da bizlere vermiş olduğu değerli bilgiler ve yardımlar için çok teşekkür ediyoruz.
3 sitemiz için ayrı ayrı silver paket tanıtım yazıları yanı sıra, ayrıca backlink alımı yapılmıştır.
Tüm raporlar zamanında ve eksiksiz tarafımıza gönderilmiştir.
Arkadaşımızla güvenle çalışabilirsiniz.
MakaleMerkezi adlı üyeden alıntı
Tanıtım yazısı paketi alındı 1 sitemde 3 gün sonra yükselişler başladı. Özellikle tek çalışma yaptırdım ki etkisini daha iyi görebilmek için sanırım daha da etki edecek gibi gözüküyor.
grapheng adlı üyeden alıntı
Ahmet Bey ile daha önce de çalışmıştım oldukça faydasını gördüm tekrar çalışma aldım sağolsun fazlasıyla yapmış çalışmayı. inşallah etkili olacak bu da. teşekkürler emeğiniz için. tavsiye ederim arkadaşlar işinde son derece başarılı nadir kişilerden birisidir.
bergamagri adlı üyeden alıntı
Arkadaş oldukça ilgili. Bir kere ticaretinde öncelikle memnuniyeti ön planda tutuyor, para ikinci planda. Malum bu oldukça zor bulunan bir özellik. Kendi hatamdan ötürü makalenin linkleri nofollow çıktı ve arkadaş şimdi makaleyi kendi yazıp yeniden yayınlayacak. Gözünüz kapalı çalışabilirsiniz. Telefonu ne zaman çalsa açıp cevap veriyor. Ben çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim. Saygılar.
ergun34 adlı üyeden alıntı
Öncelikle arkadaşa ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. 5 Paket için uzun soluklu bir anlaşma yapmıştık. Raporlarımızı sunmaya başladı. Sunduğu hizmet bir hayli kaliteli ve avantajlı. Herkese tavsiye ederim.
realstone adlı üyeden alıntı
Ahmet bey tek kelime ile mükemmel ! . Ödemeyi yaptım, tanıtım yazısını gönderdim, 2 saat içinde ekledi ve raporu gönderdi.Tek tek page rank kontrolü yaptım fazlası var eksiği yok. Dürüst bir ticaret yaptığım için memnunum inşallah diğer sitelerimizde de çalışacağız.Teşekkürler Ahmet bey.
runawaytr adlı üyeden alıntı
Daha önce bir paket almıştım çok memnun kalmıştım yine aldım yine memnun kalacağıma eminim parasını riske atmayıp değerini bulmasını isteyenlere öneririm.Anlayışlı ve yardımsever bir arkadaş.
Melodi adlı üyeden alıntı
Hocam çalışma için teşekkürler, ödemeniz geçildi traderi şimdi veriyorum. Yeni bir çalışma için size pm geçtim.
İhale içinde 50 TL diyorum. Bu da kalırsa pm geçin ödemenizi yapayım hemen, bunu da bugün çalışalım.
----
Hocam traderi geçtim şimdi.
Hayırlı çalışmalar.
ultrasalgeria adlı üyeden alıntı
Tüm sitelerden tanıtım yazısı alındı. Siteler harika, anında index aldı. Anahtar kelimede ilk sayfada tanıtım yazısı çıkmaya başladı. Ahmet bey çok ilgili. İlgisi ve yazdığı makalelerin kalitesi için teşekkür ederim. Sadece tanıtım yazısı için değil her türlü Seo çalışması için kendisi ile çalışacağım
Lumia adlı üyeden alıntı
Paket aldım raporu 10 dakika içerisinde teslim aldım incelemeye vaktim olmadı bugün bir inceleme yaptım raporlardaki tüm siteler en iyi derecen siteler ve değerleride çok yüksek gerçekten aldığı ücretin hakkını veriyor. Allahın izniyle 1 paket daha alacağım birdahaki ay başında hayırlı forumlar :)
ahmetos adlı üyeden alıntı
Henüz ödeme geçmeden rapor eksiksiz olarak hazırlandı.
Tanıtım yazısı üzerine de SEO çalışması yapıldı.
Çok teşekkürler, başarılarınızın devamını dilerim.
Tanıtım yazısı paket raporumu 1 saat içerisinde teslim aldım. Gayet ilgili bir arkadaşlar. Tekrar çalışmak kısmet olur inşallah..
RifatOzkan adlı üyeden alıntı
Sürekli çaıştığım bi arkadaş :) her zaman tam destek bazen ben unutuyorum yapacaklarımı arayıp hatırlatıyor seviyorum bu huyunu...
PeLennor adlı üyeden alıntı
PR 8 - PR 1 arası 55 site Backlink + Tanıtım yazısı alınmıştır. İlgili bir arkadaş olması iş yapmaktan öte işi doğru yapmayada yönlendirmesi ayrıca takdire şayandır.. Teşekkürler.
kskboy adlı üyeden alıntı
Arkadaşla daha önce farklı bir site için çalışmıştık. İlgi ve alakasından dolayı gayet memnun kalmıştım. Bugünde 3 aylık footer link paketi aldım hayırlı olsun. Herkese tavsiye ederim.
Hostyurdu. adlı üyeden alıntı
Çalışmak için çok uygun birisi Ahmet Bey hızlı ve güvenilir ticaret yapabilirsiniz.Şahsen müşterime link alışverişi yaptım.Teşekkürler...
KLavy3 adlı üyeden alıntı
Sağlam bir arkadaş güvenilir. Link için çalışma anlaşımı yapılacak.
İlgin için teşekkür ederim @AhmetOncel
yemrekoc adlı üyeden alıntı
Ahmet'e güvenebilirsiniz işlerini hep düzgün ve başarılı yapan bir arkadaşımızdır çoğu çalışmamı yaptırdım hepsinden memnunum çok iyi yerlerdeyiz, paranız boşa gitmeyecektir.
qraL adlı üyeden alıntı
2nci paket alımı daha çok alacaz sanırım Gerçekten başarılı bir seo işi yapmaktadır. Şiddetle tavsiye ederim ;)
Yora adlı üyeden alıntı
ikinci paketide bugün aldım tabiki birincinin faydasını gördüğüm için 3 paketide almaya hazirlaniyorum herkese tavsiye ederim.
Yora adlı üyeden alıntı
3'cü paketimi aldım 4'cüyüde almayı planlıyorum 3 günde link kaldırıp uğraştırmayanlardan arkadaş teşekkür ediyorum.
yeliz adlı üyeden alıntı
ahmet beye çok teşekkür ederim sonunda güvenilir birini bulduk ellerinize sağlık 3 aylık footer backlink alınmıştır
onurz adlı üyeden alıntı
3 aylık footer link paketinden 3 adet alındı. Sonuçları bir hayli etkili oldu. Fiyatlarda piyasa değerinin bir hayli altında. Arkadaşa teşekkür ediyorum ve arkadaşı herkese tavsiye ediyorum.
detroitt adlı üyeden alıntı
ahmet bey'in bütün backlinkleri ve diğer çalışmaları komple bir paket halinde satın alınmıştır.ilgisinden çok memnunuz iş ortaklığımızın sürekli devam etmesini temenni ediyoruz.
EmreBilkaya adlı üyeden alıntı
3 aylık paket alınmıştır. İlgili birisi linkler hızlı bir şekilde eklenip rapor sunuldu. Teşekkür eder, herkese tavsiye ederim.
qraL adlı üyeden alıntı
Arkadaş gerçekten hızlı bir o kadarda anlayışlı inş faydasını görürüz umarım daha çok ticaret yapmak dileğiyle kolay gelsin..
seoerkan adlı üyeden alıntı
3 aylık link alımı yapıldı,,çalışmalar çok güzel elinize saglık ustam,,gene yeni ihtıyaclarda size yazcam ılk olarak
avokado adlı üyeden alıntı
Bir calisma daha yapildi. Hizli rapor icin tesekkurler.
İsi ne kadar heyecanla yapan biri oldugunu anlamak icin bir kez telefonla gorusmeniz yeterli :)
mehmet_011 adlı üyeden alıntı
Kendime özel paket ayarladım ve arkadaş anlayışla karşıladı. Güvenerek bu hizmeti alabilirsiniz.
Siteler farklı c class ip olduğu için paranız boşa gitmeyecektir.
Elinize sağlık tekrardan.
]
bidea adlı üyeden alıntı
Tanıtım yazısı paketlerinden birisi alındı. İşinin ehli, ilgili ve eksik kaldığınız noktalara müdahale ederek sizi doğruya yönlendiren iyi bir çalışma arkadaşı. Destekleri için teşekkür ederiz.
Daha önce paket almıştım. Memnuniyetimin üst sınırda olmasından dolayı 1 paket daha alacağım.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
crypto adlı üyeden alıntı
arkadaşla daha evvelden de çalışmıştım. yeni paketlerinden de alım yaptım. faydalı bir kombinasyon olmuş teşekkürler.
ozgunmakalem adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Ahmet bey ile birkaç projede beraber çalıştık tanıtım yazısı paketlerindende aldım.
Güvenilir biridir ve çalışmaları sonuç verdi çalışma yaptığım sitelerde sıralamada yokken bazı sitelerde ilk sayfa bazılarında da ilk 3te sıralamada.
Ayrıca çalışmaların alexa'yada etkisi oluyor.
Projelerimde ilk tercih ettiğim insan tavsiye ederim arkadaşlar.
oscoder adlı üyeden alıntı
Arkadaşa sipiariş verilmiştir, ödeme yapılmıştır, raporlar beklenmektedir.
Arkadaş çok ilgili bir arkadaş, sağolsun bizim makalemizdeki hatamızı, kendisi bizzat bizi uyararak yönlendirdi ve değiştirtti. Kendisine buradan teşekkür ediyor, inşallah kısa zamanda tekrar aışveriş yaparız diyorum...
GokYal adlı üyeden alıntı
Arkadaşa sipariş verilmiş ve daha ücreti bile ödemeden yayınlanmıştır. İnşallak tekrar alışveriş yapma fırsatı buluruz.Teşekkür Ederiz kendisine.
Byturk adlı üyeden alıntı
Kendisi ile daha önce de çalışıyorduk ilgili bir arkadaş. şuan 1 sipariş daha verildi bitirmesi bekleniyor
unforgives adlı üyeden alıntı
2. defa rapor alındı hızlı ve etkili bir çalışma olmuş teşekkür ederim. İlk çalışmamızda sitemiz ilk 500'de bile değildi şu anda 4.sayfada.
SerhattB adlı üyeden alıntı
Valla Arkadaşlar bukadar İlgili bukadar iyi Niyetli Hızlı Başarılı Bir Satıcı Görmedim,Vallahi Helal Olsun Çok Teşekkür Ederim Kendisine ALLAH razı Olsun..Çok Yardım Sever Ve İlgili Sağolsun.. Kesinlikle Tavsiye Ederim Arkadaşı. Çok Teşekkür Ederim Kendisine..
Vjolenza adlı üyeden alıntı
1 adet 39 liralık, 1 adey 30 liralık paket alındı ve raporlarını teslim aldım. Titiz ve hızlı çalışma için teşekkürler :)
bturaan adlı üyeden alıntı
Ahmet bey çok ilgili ve alakalı birisi, işinide kesinlikle çok ciddiyetle yapıyor ve bu iş onun mesleği olmuş yıllarını vermiş... Ajansınıda ziyaret ettim,çok güzel ağırlaadı sağolsun..
Başarınızı devamını dilerim, sürekli çalıştıgımız bir iş ortağımızdır kendisi.
ADSEOM adlı üyeden alıntı
Ahmet Beyin Paketleri Ve Bünyesinde bulunduğu siteler gerçekten kalitelidir hayırlı satışlar diliyorum.
santos adlı üyeden alıntı
Bir kez daha alım yapıldı. Kalitesiz onlarca siteden alım yapmak yerine kaliteli tek bir siteden yazı almak daha faydalı.
Effe adlı üyeden alıntı
Harika bir iş çıkarmış, ayrıca en ince stratejiye kadarda düşünmüş. Çok teşekkür ediyorum kendisine :)
Lerze adlı üyeden alıntı
Çok kaliteli kampanyalar ile ortalığı gene coşturacaksınız Ahmet bey.
Google news paketleriniz kesinlikli çok iyi olmuş, tebrik ederim.
Effe adlı üyeden alıntı
Ahmet Bey'e 500 TL'lik ödeme yapıldı, 2 site için çalışılacak. Sonuca göre görüşlerimi buraya yazacağım. İyi çalışmalar.
YOMATA54 adlı üyeden alıntı
Silver paket için anlaşılmış olup ücret yatırıldı. Rapor bekleniyor. hayırlısı olur inşallah her iki taraf içinde.
DeepSubjecT adlı üyeden alıntı
Tanıtım yazısı alındı. Gece saat 1-2 gibi yayınlamış. Sabah baktığımda ilgili kelimelerde tanıtım yazısı ilk sayfadaydı.
ModaMarka adlı üyeden alıntı
ahmet hocam daha öncede tanıtım almıştım sizden ö.m atıyorum size şimdi 4 adet tanıtım alımı için hayırlı bereketli olsun
darkymarky adlı üyeden alıntı
Tanıtım yazısı alınmıştır, tanıtım yazısını kendiniz yazmayı hiç düşünmeyin , mükemmel makaleler hazırlıyorlar , hizmetten cok memnun kaldım umarım devamlı calısırız
Demiritmim adlı üyeden alıntı
Rapor teslim alınmıştır, artık etkilerini bekleme vakti emeğiniz için teşekkürler, eminim etkilerinde çok güzel olacaktır.
fiheg adlı üyeden alıntı
Bir adet tanıtım yazısı alındı. Ahmet Bey işini profesyonelce yapan bir insan. Tekrardan memnuniyetle çalışacağız onunla.
mediator adlı üyeden alıntı
İlgi ve alakasından dolayı arkadaşa teşekkür ediyorum. Siparişi verdim ve anında raporları sunmaya başladı. Sunduğu hizmet oldukça kaliteli. Tavsiye ederim.
naniCk adlı üyeden alıntı
Hizmet alındı ve rapor teslim alındı. Kendisine çalısmasından dolayı teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar.
Vjolenza adlı üyeden alıntı
Kendisiyle daha öncede çalışmıştık farklı bir paket üzerinde ve yaptırdığım çalışma meyvelerini yavaş yavaş vermeye başladı sanırım bu paketten de alacağız zamanı geldiğinde :)
SerhattB adlı üyeden alıntı
Daha önce paket alımı yapmıştım ve bir hayli memnun kalmıştım. Bu sitelerde oldukça kaliteli bu sitelerdende alım yapmayı planlıyorum. Arkadaş güvenilir ve ilgili birisidir herkese tavsiye ederim.
LG700 adlı üyeden alıntı
Tanıtım yazısı raporum ulaştı, günlere yayılması ve her site için farklı makale kullanabilmem oldukça işime yarayacak teşekkürler :)
morpheus15 adlı üyeden alıntı
ihale paketi alındı, hızlı ve başarılı bir çalışma, yazıların tamamen yayınlanması bir ay kadar sürecek, siteye etkilerini de yazacağım. teşekkürler.
tefnakt adlı üyeden alıntı
ihale paketi alındı.Hızlı rapor teslimi yaptı ve ilgili bir arkadaş.Linkler gün gün yayınlanıyor etkisini ilerde yazarım.
Teşekkür ederim.
MyMaxi adlı üyeden alıntı
arkadaş çok hızlı sağolsun kısa zamanda raporu teslim etti inşallah hitler de yükselirse grafiği buradan paylaşacağım
babyclothes adlı üyeden alıntı
Ekonomik paket aldım anahtar kelimede sıralamada ciddi yükselme oldu çalışmalarımızın devamı gelecek ilgili ve profesyonel bi arkadaş tavsiye ediyorum
isagold adlı üyeden alıntı
Mega paket raporu teslim alınmıştır.
ek olarak : Arkadaş oldukça samimi birisi seo uyumlu tanıtım yazılarını özenle hazırlamış. Teşekkürler
onurz adlı üyeden alıntı
arkadaşla daha önce de çalışmışlığım vardı. bir kaç tanıtım yazısı aldım. Bu hizmetinde de yarar görürüz inşallah.
hdizle adlı üyeden alıntı
Merhaba, raporlar alındı.
Çok sağlam bir çalışma oldu sonuçlarını buradan yine paylaşırım ama bu fiyatlara bu pr değerli sitelerden tanıtım yazısı emin olun kısa ve uzun vade de uçurur sıralamayı arkadaş güvenilir biridir çalışma yapmayı düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim
Ek Olarak: Arkadaşla diğer sitelerimiz içinde çalışma yapacağim
zeroflag adlı üyeden alıntı
o kadar hızlılar ki ben rapor bekleniyor diye yazarken onları raporumu bile hazırlamışlar.Gerçekten güvenebilirsiniz.
Blaster21 adlı üyeden alıntı
Size bu arkadaşı gerçekten öneriyorum. İstediğim kategorilerden bir paket hazırlamama yardımcı oldu ve tüm makaleleri 1 gün içinde bitirerek işi sonuçlandırdı.
Hızı ve ilgisi için teşekkür ediyorum...
Özkan İşler adlı üyeden alıntı
rapor teslim alınmıştır makaleler ile birlikte çok güzel bir çalışma oldu emekleriniz için tekrar teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim
delifikri adlı üyeden alıntı
Rapor alındı.Uzun vadede yararlı olmasını bekliyorum, umarım işe yarar :) Teşekkürler.Sorunsuz bir çalışma oldu.
realstone adlı üyeden alıntı
Ahmet bey tek kelime ile mükemmel ! . Ödemeyi yaptım, tanıtım yazısını gönderdim, 2 saat içinde ekledi ve raporu gönderdi.Tek tek page rank kontrolü yaptım fazlası var eksiği yok. Dürüst bir ticaret yaptığım için memnunum inşallah diğer sitelerimizde de çalışacağız.Teşekkürler Ahmet bey.
kutaybilen adlı üyeden alıntı
Arkadasla anlaşma sağladık oldukca ilgili davranıyor ... tüm sorularımıza cvp veriyor... şiddetle tavsiyemdir.. Müthiş ilgili...