Wmaraci' na özel fiyatla beyaz tahta animasyon 150tl yerine 100tl

Web sitenizi, firmanızı, ürün, kategorinizi tanıtabileceğiniz, yada aşkınızı anlatabileceğiniz beyaz tahta animasyonlar hazırlıyorum. Hazırladığım animasyon örneklerini başlığın sonunda izleyebilirsiniz.

[SIZE="5"]Animasyon özellikleri


+ Hd görüntü kalitesi, + Fon müziği, + Senaryo, + 2 iş günü içerisinde teslim

- Seslendirme istenirse +50TL ücret alınır.


Animasyon hazırlatmak isteyen arkadaşlar, lütfen aşağıdaki açıklamaları sonuna kadar okuyunuz...

Animasyonlar ile ilgili önemli açıklamalar

1- Animasyon hazırlama, link satışı yada tanıtım yazısı satışına benzemiyor. Çünkü 1 dk lık animasyonun hazırlanma süresi en iyi ihtimalle 4-5 saati buluyor. Yapılan değişikliklerle birlikte hazırlama süreci daha da uzuyor. Bu nedenle animasyon ücretini peşin alıyorum. Söz konusu tanıtım yazısı olsa, yazıyı yayınladıktan sonra parayı alamasanız bile 1dk da yazıyı siler, - ticaret puanı kullanırsınız. Ama animasyonda neredeyse 1 iş gününüz heba oluyor.

2- Ayda 20 animasyon yaptırırım diyen en az 5 arkadaş skype yada whatsapp üzerinden iletişime geçti benimle. Ve isteniyor ki animasyonları yarı fiyatına hazırlayalım. Arkadaşlar net olarak ifade edeyim, seo çalışması yapan arkadaşımla 40 animasyonluk anlaşma yaptım. Kendisine büyük bir indirim yapmadım ve ücretini yine peşin aldım. Bu nedenle lütfen animasyon fiyatında indirim için mesaj atmayın.

Yukarıdaki şartları kabul etmeyen arkadaşlar lütfen iletişime geçmesinler, boşuna karşılıklı zamanımızı almayalım.

Hızlı iletişim için aşağıdaki iletişim yollarından bana ulaşabilirsiniz :


[/SIZE]

Hazırladığım Örnek animasyonlar