Selamlar arkadaşlar geliştirdiğim bir ürün için frontend tarafın da iki ayrı sayfa tasarımına ihtiyacım var. Bu konu da yardımcı olabilecek arkadaşlar tekliflerini iletebilirler.

Satışı yapılacak bir ürün olduğu için bir çok farklı tema da kullanılacak bu yüzden genel anlamda uyumlu bir tasarım olursa çok daha güzel olur.

1 - Aşağıda bulunan resimde ki gibi ön satışların listelendiği bir sayfa olacak. Yukarıda bir filtreleme alanı olacak. Alt tarafta da bir daha fazla getir butonu olacak. Aşağıda ki tasarım gibi veya farklı bir şeyde olabilir. İstediğim genel anlamda her yere uyacak ve şık bir tasarım.

https://prnt.sc/253kgqw

2 - Yukarıda ki tasarımda ki itemlerden birine tıklandığın da gidilecek sayfa tasarımı. Bunun da yine bootstrap grid sistemine göre 12 kolonluk bir alan da yapabilirsiniz. Aşağıda bu sayfada gözükecek veriler var üsttekine göre biraz daha farklı. Bir de satın al butonu olacak. Aşağıdaki resim sayfanın ortasında duruyor ve güzel değil. İstediğim sayfa böyle boş gözükmesin tüm her şey bir birini tamamlasın.

https://prnt.sc/253ksws

Umarım anlatabilmişimdir. Biraz karmaşık gibi duruyor olabilir. Aklınıza takılanları sorabilirsiniz.