icoblive adlı üyeden alıntı
Dün gün içerisinde çok acil bir iş için arkadaşa WhatsApp üzerinden yazdım ve yeni eticaret sektörümüz için bir logo yapılmasını rica ettim. Arkadaş isteklerimi dinleyerek bizi en iyi anlatan logoyu aynı gün içerisinde çıkarmayı başardı. Kimsenin işini kötülemek gibi olmasın ama bu forumda yaptırdığım neredeyse hiçbir logodan istediğimi alıp gönül rahatlığıyla kullanmamıştım, fakat arkadaşın attığı logoda revize bile istemeden logoyu kullanmaya başladık..
Aldığı tasarım işini kendi işi gibi sahiplenen böyle başarılı tasarımcılara forum olarak ihtiyacımız olduğu düşüncesindeyim, gönül rahatlığıyla işinizi teslim edip arkanıza yaslanabileceğiniz bir arkadaş kendisi.
Doğukan hocamu çıkardığı güzel işten dolayı tebrik ediyor, logoya ihtiyacı olan herkesin bir saniye bile düşünmeden iş vermesini tavsiye ediyorum.
İyi forumlar.
cenkkarsiyaka adlı üyeden alıntı
İşini harika yapan, kibar ve kesinlikle
dakik birisi. Size bir logo yerine birden çok logo sunuyor, içinden seçmekte zorlanıyorsunuz, o derece hoş işler çıkartıyor kendisi. Söylediği saatte çalışmaları iletti.
Güven sorunu olan, güzel yapamaz/beceremez veya parasının hakkını veremez diye düşünenler varsa bunlar artık sizin için sorun değil, emin olabilirsiniz. Tekrardan teşekkürler, emeğine sağlık.
alialkan adlı üyeden alıntı
Doğukan bey işinin ehli, iş verecek arkadaşlara tavsiye edebilirim. Hem hızlı hem pratik hem de güvenilir. Güzel karşılamanız keyifli sohbetiniz ve çalışmanız için sizlere teşekkür ederim. Daha çok ortak iş yapacağımıza inanıyorum...
Engin07 adlı üyeden alıntı
Geçtiğimiz hafta içerisinde bir adet Logo çalışmasına ihtiyaç duymam nedeniyle bağlantıya geçerek, geçmiş çalışmalarını görmem ardından anlaşma sağladık. Birkaç günlük proje üzerine görüşmelerimiz ardından biraz önce teslimatı gerçekleştirdi ve çalışmayı en ideal boyutlarda tekrardan düzenleyerek siteme entegrasyonunu gerçekleştirdik.
Oldukça yetenekli, yaratıcı fikirli ve özgün çalışmalar sunarak alternatif örnekler sundu ve benim beğenime sundu. Bu fiyata böyle bir hizmet almayı açıkçası hiç tahmin etmiyordum.
Özetle; beklentilerinizin çok üzerinde bir çalışma çıkarıyor arkadaş fazlasıyla yetenekli.
Freelanceyazarr adlı üyeden alıntı
Doğukan ile dün tanıştım ve tüm tasarım isteklerimi gocunmadan yerine getirdi. Ortaya çıkardığı tasarım zaten harikaydı. Ellerine sağlık Doğukan. ☺
kemalbagi adlı üyeden alıntı
Öncelikle emeğinize ve güzel kalbinize sonsuz minnettarım.
- Benim isteklerimin fazlasından ileri bir logo çıkardınız ortaya..
- Hayal gücümün hayal bile etmediği bir çizimdi..
- 1 günde teslim ettiniz..
- İstediğim değişiklikleri hemen yaptınız..
- Ben bir logo bekliyorken benim beğenime 4-5 logo sundunuz..
- En güzelinden seçtik..
Çok çok teşekkür ediyorum.. Allah ne muradınız varsa versin..
Elleriniz dert görmesin inşallah..
Alın terinizin hakkını fazlasıyla hakkediyorsunuz..
Logomun Patentini de alacağım inşallah sayenizde..
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)
nadirturan adlı üyeden alıntı
İstediğim şekilde logomu yaptı. Çok ilgilendi. Etrafımda herkese öneriyorum. Eline sağlık. En kısa zamanda tekrar çalışmak üzere.
Berat61 adlı üyeden alıntı
Forumlarda o kadar kişiyle iş yaptık böyle işini düzgün yapan dediği saatte teslim eden adam gibi çalışan nadir insanlar listesine eklenebilicek bir arkadaştır kesinlikle iş yapmanızı tavsiye ederim
OnurYAZICI adlı üyeden alıntı
Kendileri ile çok memnun kaldığımız bir çalışma yapıldı. Defalarca yardımcı oldu bir dediğimizi iki etmediği gibi hem çok hızlı hemde çok işi bitirmeye yönelik çalıştı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.
ED46 adlı üyeden alıntı
arkadaştan aldığım 2. işti yine çok başarılı şekilde yapıp hızlıca teslim etti teşekkürler :)
MiranMira adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar gerçekten bu arkadaşlar işini layıkıyla yapıyorlar. Emeklerine saygı duyup işlerine sadıklar. Bu yüzden arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. İlgi ve alakalarından dolayı
harbi46 adlı üyeden alıntı
Kendisine logo yaptırıldı gayet güzel ve tam istediğim gibi bir logo oldu. Muhtemelen diğer işlerimde de çalışmaya devam ederiz kendisiyle.
cengiz09 adlı üyeden alıntı
Kendisiyle 4 Logo 29 Makale konusunda anlaştım gayet başarılı bir arkadaş hizmeti ve nezaketi için teşekkür ederim
EmrahDD adlı üyeden alıntı
Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden ötürü çok teşekkür ederim.
Verdiğim işlerin hepsini kısa sürede tamamlayıp yorulmadan, sıkılmadan revize edip teslim etti.
Güvenle çalışabilirsiniz
sosyalsihirbaz adlı üyeden alıntı
Logo ve banner için anlaştık, kısa sürede çalışmayı teslim etti. Güvenilir ve nazik bir arkadaş gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
onurgner adlı üyeden alıntı
Kendisi ile bir adet konu tasarımı için çalıştım. Söylediği vakitte işi teslim etti sağ olsun. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
malikens adlı üyeden alıntı
Dün gece logo konusunda anlaşma sağladık. Arkadaş çok ilgiliydi ve sorunsuz şekilde güvenle işlemi gerçekleştirdik. Çok teşekkür ederim logomu beğendim hayırlı işler :)
EmirSFB adlı üyeden alıntı
Çalışma yaptık. Kendisi o kadar iyi, kibar, işini seven biri ki, anlatamam gerçektende. Yaşanması gerek.
Ayrıca fiyatları çok uygun. Dediği saatte teslimatını yaptı. Teşekkür ederiz tekrardan.
uksosyalmedya adlı üyeden alıntı
Kendisi ile çok güzel bir çalışma sergiledik. İlgi alaka çok güzel. Tam istediğimiz gibi bir proje çıktı ortaya. Ellerine kollarına sağlık. İş teslim alındı. Hakkımız sonuna kadar helal olsun..
shey42 adlı üyeden alıntı
Arkadaş tam istediğim şekilde logo yaptı ve rutuşladı teşekkür ediyorum kaliteli hizmet anlayışlı ve hızlı oldu kendilerine teşekkür ediyorum ellerine sağlık iyi çalışmalar diliyorum
bajerli adlı üyeden alıntı
verilen işi pür dikkate alıp genç olmasına rağemen büyük bir profesyonellikle işe yaklaşıp çok güzel bir iş çıkarttı ortaya güven konusunda sıkıntı yaşamadım.Kendisine çok teşekkür ederim.
sergennaslan adlı üyeden alıntı
Firmamız için sade ve şık bir logo istedik, isteklerimizi karşılayan bir çalışmayı tek seferde çıkardı. Gerçekten ilgili ve karşı tarafı düşünen bir arkadaşımız.
anilcagliyan adlı üyeden alıntı
Sitemizin tasarım değişikliğinde, logo aşamasında kendisinden yardım aldık. Oldukça hoşumuza giden bir logo teslim etti. Teşekkürler.