İstediğimin fazlasında bir çalışma oldu. Hakkının da hakkında :) çok teşekkür ederim Kesinlikle tavsiye ederim. Bütün isteğimi yerine getirdiler. Bir çok çalışmalarımız için devam edeceğiz inşaellah.
Murat hocam ile 4 gün önce başlayan grafik serüvenimizde iletişim, becerikliği ve güzel muhabbeti sayesinde hem kendisinin daimi müşterisi hemde iyi bir dostu oldum. Aldığı ücretin hakkını fazlasıyla veriyor. İyi bir insan işinizi gözü kapalı Murat hocam'a verebilirsiniz :)
Bir adet logo yaptırıldı ve teslim alındı. Logo ihtiyacı olanlar mutlaka bu arkadaşla irtibata geçmeli. İşini en uygun fiyata hemde kaliteli bir şekilde yapıyor
Logo hizmeti alındı gerçek anlamda profesyonel ve çok kaliteli işler çıkarttı fazladan yaptığı tasarımların hepsini yolladı işini bilen ve ticari ahlaka sahip bir arkadaşımız.
Süre ile ilgili bir gecikme olmuştu. Kendisi ile görüştük ve bu durumun sağlık sorunları nedeniyle kaynaklandığı belirtildi. Onun dışında logomuz yapıldı ve çok beğendik. Teşekkürler tekrardan.
Murat hocam ile 4 gün önce başlayan grafik serüvenimizde iletişim, becerikliği ve güzel muhabbeti sayesinde hem kendisinin daimi müşterisi hemde iyi bir dostu oldum. Aldığı ücretin hakkını fazlasıyla veriyor. İyi bir insan işinizi gözü kapalı Murat hocam'a verebilirsiniz :)
İstediğimin fazlasında bir çalışma oldu. Hakkının da hakkında :) çok teşekkür ederim Kesinlikle tavsiye ederim. Bütün isteğimi yerine getirdiler. Bir çok çalışmalarımız için devam edeceğiz inşaellah.
Arkadasa logo yaptırdım standart süreden çok daha kısa sürede yaptı çok ilgili ve başarili hatta şimdi de n11 sayfa kapağı yaptırıyorum kendisine. teşekkürler.
Öncelikle ellerinize sağlık, kafamda hiçbir fikir olmamasına rağmen ve renginden tutun şekline, yatay dikey olmasına kadar her konuda 'siz bilirsiniz, farketmez' dedim. Üstelik benzer bir logoda iletmedim. Sadece 2 kelime ileterek bundan bir logo istiyorum dedim :) Bu kadar kötü bir durumda bile harika bir iş çıkardılar. Hızlı bir teslim oldu ve bu süreçte her daim gerekli gereksiz sorularıma cevap verdiler. İyi çalışmalar, tekrardan elinize sağlık.
Özenilmiş, her detay düşünülmüş bir şekilde logomu teslim aldım. Çokta beğendim ellerinize sağlık. Üstelik fiyatta çok çok uygun, bir daha ki logo işlerimde adresim belli oldu. İyi çalışmalar dilerim.
Web Site ve sosyal medya çalışmaları için anlaştık, birkaç revize ile ihtiyacımız olan logoyu teslim aldık. Ben memnun kaldım yapılan işten ve iletişimden İyi çalışmalar.
Web Site ve sosyal medya çalışmaları için anlaştık, birkaç revize ile ihtiyacımız olan logoyu teslim aldık. Ben memnun kaldım yapılan işten ve iletişimden İyi çalışmalar.
Kendisi ile çalıştık, çok keyifli bir zaman dilimiydi. Kısa sürede, fazla iş çıkartarak işin hakkını son raddesine kadar vermiş bulunmakta. Buradan kendisinede çok teşekkür ederim, hayırlı satışlar.
Logo siparişim gayet güzel ve kısa süre içerisinde teslim edildi. Birkaç varyasyon ile seçme hakkını bana sunduğu için ayrıca teşekkür ederim. Kendisi ile çalışmanızı tavsiye ederim.
Logo siparişim gayet güzel ve kısa süre içerisinde teslim edildi. Birkaç varyasyon ile seçme hakkını bana sunduğu için ayrıca teşekkür ederim. Kendisi ile çalışmanızı tavsiye ederim.