İdeasoft Tasarım

Günümüzde en çok kullanılan e-ticaret sistemlerinden biri olan ideasoft için kişiye özel tasarımlar ideakonsept tarafından sağlandığı gibi ayrıca ideasoft dışarıdan tasarım yapılmasına da izin veriyor. Bu sistemde daha önce yapmış olduğumuz tasarım www.kristaltasarim.net‘ti. Şimdi ise bir yeni isimle ideasoft tasarımı için olmasada ideasoft tasarımı düzenlemesi için anlaştık ve düzenleme için yardımcı olduk.

E-Ticaret sisteminiz ideasoft ise ve özel bir tasarım için tonlarca para harcamak istemiyorsanız bizimle iletişime geçmenizi ve ideasoft tasarımı için fiyat almanızı öneriyoruz.


Teknik Destek / İdeasoft Tasarımı

İdeasoft tasarımı yaptıktan sonra tüm müşterilerimize verdiğimiz gibi size de destek sınırsız teknik destek vermeye devam ediyoruz. Çözümlenemeyen sorunlarda ideasoft teknik ekibi ile sizin için irtibata geçip en hızlı ve kısa sürede sorununuzu çözmek için yardımcı oluyoruz. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi sitemizdeki sizden gelenler kısmından görebilirsiniz.

Tasarım Süreci
Tasarım sürecini tamamen sizinle birlikte koordineli olarak yürütüyoruz. Öncelikle sizden istediğiniz tasarımı detaylı olarak anlatmanızı ve beğendiğiniz örnek siteleri söylemenizi istiyoruz. Daha sonra her şeyiyle tamamen size özel olan ideasoft tasarım için çalışmalara başlıyoruz. Sizin içinize sinen ve tamamen sizin istediğiniz gibi bir tasarım olması için isteklerinizi sabırla dinliyor ve sizin içinize sindikten sonra tasarımı bitiriyoruz. Çalışmalar ortalama 1 ay içinde tamamen bitmiş oluyor.

Tasarım ve 1 Yıllık Teknik Destek Ücreti İçin DM veya Whatsapp : 0555 607 7335

Referanslar;

www.kristaltasarim.net
www.askmoda.com
http://www.polissepeti.com