[center]teşekkürler
bu çocuk alır gider. Tasarım yaptırılıyor şuan revize aşamasında, inşallah devamlı çalışırız.
bu kadar uygun fiyata güzel çalışmalar ben tasarım yaptırdım işinde profesyonel elinize sağlık hocam.
www.diziforum.net 'e 7 adet logo çalışması yaptırdım, işini başarıyla hızlı bir şekilde yapan güvenilir anlayışlı bir arkadaş...
gerçekten çok güzel tasarımlar bunlar logo çalışmalarıda 15tl'dir? Eyer 15tl ise iletişime geçermisiniz bir adet logo yaptırmak istiyorum.
site için logo tasarımı yapmıştır arkadaş hızlı güvenilir bir iş oldu kendisine teşekkür ederim :)
iş voxgraphic isimli kullanıcıya yaptırılmıştır.ilgisi ve pratik çalışması nedeniyle teşekkür ederim.
başarılı çalışmalar yapıyor arkadaş tavsiye ederim..
profil fotoğrafı yaptırıldı arkadaş gerçekten başarılı birisi.
çok kaliteli bir çalışma oldu. Teşekkürler.
arkadaş gerçekten sabırlı :) iş yaptırıldı teslim alındı ellerine sağlık :)
voxgraphic arkadaşımıza bir adet logo yaptırdık, gerçekten çok memnun kaldık :) işlerinizde kolaylıklar dilerim :)
iş verildi aynı gün teslim alındı hızlı ve kaliteli bir iş çıkardı arkadaş sağolsun. Tesekkurler :)
konu tasarımı yaptırıldı, ilgisi bilgisi ve emeği için kendisine teşekkür ederim.
Tasarımdan çok memnun kaldım.
Iyi satışlar.
Tasarımdan çok memnun kaldım.
Iyi satışlar.
banner yaptırıldı, memnunum.
ademkanidagli adlı üyeden alıntı
kelimelerin anlatamayacağı tasarıma sahip olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.Konu tasarımı yaptırıldı.
[/center]