yamiyabe44 adlı üyeden alıntı
Merhaba sizden banner istiyorum.:) şöyle açıklayayım tasarımı 728x90 boyutunda banner panelbayin.com sitemin sol köşede bannerin %25 kısmında adı yazacak diğer büyük %75 lik tarafta ise Türkiye'nin En Ucuz Smm Paneli yazacak ve Türkiye'nin En İyi Smm Paneli ile değişecek
Teşekkürler, ağustos ayı içerisinde çalışma iletilecektir.
Lütfen ayrıntılı mesaj atın.
proplayer adlı üyeden alıntı
Merhaba hocam, öncelikle hayırlı olsun. Meslekihaber.com internet sitem için Twitter ve Facebook'ta kullanabileceğim Logo tasarlayabilir misiniz? Bir de Banner olarak web sitemde kullanmak için Banner ayarlayabilirseniz çok müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. Mesleki Haber (.com kelimesi yer almasa da olur.) kelimeleri içerecek şekilde logo ve banner talebim var.
Teşekkürler, ağustos ayı içerisinde çalışma iletilecektir. Logo dahil değildir.
awoken adlı üyeden alıntı
Merhaba hocam. 728x90 boyutunda, mümkünse hareketli gif - aksi taktirde düz png olabilir - banner rica edebilir miyim? Android uygulama hizmeti veriyorum, onun için ihtiyacım var. "Profesyonel Android Uygulama Hizmetleri" yazısı geçebilir. Renk olarak kırmızı ve tonlarını kullanabilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
sıraya girebilmek için ayrıntılı mesaj atınız. Logo çalışması dahil değildir.
tipmerkezi adlı üyeden alıntı
Merhaba, iyi çalışmalar diler foruma katılımınızı kutlarım.
ArabaSorgu.com adlı sitemiz için bir banner ihtiyacımız var. Sitemiz bu hafta içerisinde tamamlanacak. Kategorisi araç AL/SAT.
Yaratıcı tasarımınızı dört gözle bekliyor olacağım.
Logo çalışması dahil değildir.
Yusuf18 adlı üyeden alıntı
Bannerleri youtube kapak ve profil resmine uygun yapabilirseniz mesaj atmak istiyorum size efendim ?
Ayriyetten logo ve maskot dahil fiyat ne kadar olur uygun fiyatla ?
Özel mesajla ayrıntıları iletin, ağustos ayında halledelim. Ağustos ayında fiyatlarımız belli olacak.
Logo dahil değil.
Logo dahil değil.
Gizemli040 adlı üyeden alıntı
Google Play Hesabım Icın
Bir Adet Logo
Anatolia Mobil
Ve mümkünde yardımcı olursanız
Pro Game Booster Adınca Logo Yada Görsel
Rica Ediyorum Teşekkür Ediyorum
Logo dahil değil.
Tabi, ağustos ayında teslim ederiz.