[SIZE=3]Merhabalar değerli forum üyeleri,

Sizlere kısaca Puobi 'den bahsetmek istiyoruz. Puobi, herhangi bir grafiker arayışı içerisinde olmadan logo, banner, sosyal medya ve web arayüz tasarımlarınızın ve kurumsal slayt sunumlarınızın hazırlanması için talep ve siparişte bulunabileceğiniz bir entegrasyon sistemidir. Puobi' de verdiğiniz siparişlerin durumunu takip edebilir, ticket sistemiyle destek alabilir, sadece hizmet siparişi vererek ve tasarım formu doldurarak hizmet alabilirsiniz.

Ek olarak sunduğumuz sosyal medya yönetim hizmetinde ise ; güncel sosyal medya yönetim araçları ile birlikte profesyonel içerik ve görsel paylaşımları sağlanarak, takipçilerinizle birebir iletişim kurarak hizmet vermekteyiz. Puobi, Hostidex alt kuruluşu olarak hizmet vermektedir.

[COLOR=#553982]Poibu hangi hizmetleri vermektedir ?[/COLOR]

• Logo tasarımı

• Banner tasarımı

• Konu tasarımı

• Sosyal medya görsel tasarımı

• Kurumsal slayt sunum tasarımı

• Web arayüz tasarımı

• Sosyal medya yönetim hizmeti

[COLOR=#553982]Nasıl sipariş verebilirim ?[/COLOR]
İlgili hizmetin siparişini vererek, sipariş kodunuzla birlikte tasarım formunu doldurmanız yeterlidir. Siparişiniz sonrası hizmet türüne göre tahmini teslim süreniz size bildirilmektedir.

[COLOR=#553982]Açılışımıza özel olarak hazırladığımız kampanya neticesinde ;[/COLOR]

• İlk 5 kişiye ücretsiz banner tasarımı

• 1 kişiye ücretsiz konu tasarımı

• 2 kişiye sosyal medya post/hikaye tasarımı

hizmeti hediye ediyoruz. Tek yapmanız gereken siparişinizi oluşturduktan sonra konu altında sipariş numaranızı ve almak istediğiniz hizmet türünü belirtmeniz olacaktır. Ek olarak 18 Ağustos 2020 tarihine kadar tüm tasarım hizmetlerinde geçerli olan HOSGELDIN25 indirim kodunu kullanarak %25 indirimli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

[COLOR=#553982]İletişim Bilgilerimiz[/COLOR]
Websitemiz : https://puobi.net
E-posta adresimiz : bilgi@puobi.net