Müşteri yorumları 
[QUOTE=alihanozcan;1080204634]İşin uzmanı çok sağolun logo için ♥♥[/QUOTE]

[QUOTE=serhataksoy;1080280751]15 adet banner çalışması yapıldı alanında çok iyi ve tasarımlar harika oldu çok teşekkür ederiz. 2 günde teslim etti aşırı memnunuz çok teşekkür ederiz.[/QUOTE]

[QUOTE=Kopanzell;1080359116]Logomuzu şık ve sade hale getirmek için Sami Hoca'ya başvurduk. Sonuç çok iyi. Sırf logo olsun diye 50 TL'ye iş yapan insanlara gitmenizi tavsiye etmem. O kalibrede logoları ben de çiziyorum zaten. Bedavaya yapabilirim 

Kalite tesadüf değildir, işi ustasına bırakın :-)[/QUOTE]

[QUOTE=karamazov;1080411590]fiyat performans ürünü arıyorsanız kesinlikle tercih etmelisiniz yeni bir projede en önemli şeylerden biri logodur projeye iyi bir logoyla başlamak istiyorsanız sami hocamla çalışmanızı öneririm beklentinizi karşılayacaktır.[/QUOTE]

[QUOTE=ptcN;1080518087]2 adet konu tasarımı yaptırıldı. İşinde gayet başarılı bir arkadaş.[/QUOTE]

[QUOTE=AMC;1080579276]Markamın logosu için iletişime geçtim. 1 gün boyunca uğraştı ama gerçekten değdi, logoyu değil bütün siteyi değiştirdim gibi oldu. Gerçekten başarılı.
Mutlaka tavsiye ederim. . A++[/QUOTE]

[QUOTE=Webdestek;1080764962]Kısa sürede çok güzel bir logo tasarımı teslim aldım. Ben markayı söyledim, kendisi kalanı halletti. Çok teşekkür ederim.[/QUOTE]

[QUOTE=Willstarz;1080797367]Bazı aksaklıklar oldu fakat gerçekten işini çok güzel yaptı. Tebrik ediyorum. Profesyonel bir hizmet.[/QUOTE]

[QUOTE=PİKA;1080971101]1 adet logo çalışması yaptırıldı gayet ılımlı yaklaşım ve tüm isteklere kısa sürede yanıt veren bir arkadaş gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz işinin ehlidir. Tekrardan teşekkür ediyorum kendisine başka projelerde tekrar çalışacağız inşallah [/QUOTE]