lostyazilim
tr.link

5 Yeni Karadelik Ortaya Çıktı

32 Mesajlar 3.935 Okunma
acebozum
tr.link

AlperenAtasever AlperenAtasever I love SEO Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 173 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
bi çözsek şu gizemi :)

googleasistan
webimgo

qikiki qikiki Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 5, (%100)
Filmle ilgili olarak şunu söylemek istiyorum Yıldızlarası adı üstünde bir film. Bilim kurgu filminde gerçeklik ve mantık aramanız bana biraz mantıksız geldi. Christopher Nolan zeki bir senarist ve yönetmendir. Filmde anlatılan konular bilimsel teorilerden esinlenilmiş. Direk olarak aktarılmamış. Yani adamlar film yerine belgesel çekseler dediklerinize katılırdım ama bir bilim kurgu filmindeki teorilere mantıksız demeniz biraz saçma oluyor. Şu anda zaten dünyadaki birçok fizikçi uzayla ilgili bilmediği milyarlarca şey var. Her şey sadece teoriden ibaret. Sadece en gerçekçi teoriyi bulmaya çalışıyorlar ki zaten deney yapmaları filan şu an ki teknoloji ile pek mümkün değil. Daha Mars'a bile yolculuk yapamamışken. ( İnsanlar henüz Mars'a ayak basmadı ama tabi araçlar filan gitti ) Teknik olarak şu an çevremizdeki gezegenlerle ilgili bile fazla bilgi sahibi değilken teorilere saçma demek saçmadır. Önümüzde milyonlarca cevaplanması gereken soru. Dünya sadece bizler için mi yaratıldı bence o kadar egoist ve kibirli olmayın. Cevaplar kim tarafından yazıldığı belli olmayan kitaplarda değil gökyüzünde bizleri beklemekte. Neyse konudan biraz sapmış olabilirim. Sadece biraz konuya dahil olayım dedim o kadar

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al