lostyazilim

A-101 27 Şubat Teknoloji Ürün İncelemeleri

21 Mesajlar 3.055 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Karyotip Karyotip .... Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sağlık Çalışanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 1479
  • Beğeniler 312 / 379
  • Ticaret 42, (%100)
Valla Teknosa Gold'dan alıyoruz da noluyor geçen de speaker ve klavye aldım Gold'dan her ikisi de çalışmadı iade istedim kaç ay oldu ödemediler bıraktım peşini.Bim ve A101'e kaliteli markalar geliyor alırım ben oradan..

sosyalme.com
wmaraci
reklam

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

Karyotip adlı üyeden alıntı

Valla Teknosa Gold'dan alıyoruz da noluyor geçen de speaker ve klavye aldım Gold'dan her ikisi de çalışmadı iade istedim kaç ay oldu ödemediler bıraktım peşini.Bim ve A101'e kaliteli markalar geliyor alırım ben oradan..

Hocam bugüne kadar teknosadan 1 defa alışveriş yaptım oda geçenler samsung galaxy duos ve smart kamera olan onun haricinde hiç teknosadan alışveriş yapmadım çünkü bana göre diğer mağazalardan pahalı ve çevremdeki insanlar çok mutsuz. Ama gold olsun bimeks olsun eğer onlardanda alırsam ilk giderim mağazaya incelerim beğenirsem internet mağazasından alırım çünkü yasal olarak internetten alınan bir şeyi 7 gün içinde ya iade yada değiştirme imkanı var.

OmerFaruuk OmerFaruuk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 64 / 67
  • Ticaret 38, (%100)
Teknosadan sayisiz urun aldim tek bir tanesinde skinti yasamadim. Kimi yerlere gore pahali aldim ama kafam rahat ettim. Laptop'um 3. Yilini doldurcak ve arada veriyorum sknti olduginda ordaki teknisyen arkadaslar formatlayip teslim ediyor geri. Servise bile gitmiyorum. Soyle bana simdi arkadaşım a veya b super marketlerinden alsam bana bu hizmeti hangisi verebilir sirf 3 kurus az verip aldim diye kar mi ettim ben simdi ?
RuyaWebAjans

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

asosyalist adlı üyeden alıntı

Teknosadan sayisiz urun aldim tek bir tanesinde skinti yasamadim. Kimi yerlere gore pahali aldim ama kafam rahat ettim. Laptop'um 3. Yilini doldurcak ve arada veriyorum sknti olduginda ordaki teknisyen arkadaslar formatlayip teslim ediyor geri. Servise bile gitmiyorum. Soyle bana simdi arkadaşım a veya b super marketlerinden alsam bana bu hizmeti hangisi verebilir sirf 3 kurus az verip aldim diye kar mi ettim ben simdi ?

Market bu hizmeti vermeyebilir ancak uygun fiyata alıyorsun sonuçta kara geçiyorsun ayrıca format atmaya ne var 30 dk lık iş

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 64 / 67
  • Ticaret 38, (%100)
Onemli olan format atmalari degil benim şu skintim var dedigimde adamlar hemen çözüm ariyorlar ve bana 1 2 saat oyalanin gelin diyerek sorunumu cozuyolar. 2 defa yasadim bunu ve eve aldigim lcd tv, buzdolabi c.makinesi herseyiyle sorunsuz kisaca guzel bi laf var bunun icin;
'Ucuz mal alacak kadar zengin değilim' ben soyliyeyim sen düşün.

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

Onemli olan format atmalari degil benim şu skintim var dedigimde adamlar hemen çözüm ariyorlar ve bana 1 2 saat oyalanin gelin diyerek sorunumu cozuyolar. 2 defa yasadim bunu ve eve aldigim lcd tv, buzdolabi c.makinesi herseyiyle sorunsuz kisaca guzel bi laf var bunun icin;
'Ucuz mal alacak kadar zengin değilim' ben soyliyeyim sen düşün.

Fikrinize saygı duyarım ancak bana hiç sizin gibi biri olmadığı için kolay kolay mağazadan bir şey almıyorum uygun bulurumsam marketten alırım bir sıkıntı çıktımı zaten servise gönderiyorum.

Tabi mümkün olduğunca internetten alıyorum çünkü size mağazada nasıl davranıyorlarsa banada internette öyle davranıyorlar.

• Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 64 / 67
  • Ticaret 38, (%100)
Tam tersine bende gormedigim birseye para vermeyecegim icin teknosa herzaman tercihimdir.

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

Tam tersine bende gormedigim birseye para vermeyecegim icin teknosa herzaman tercihimdir.

Merak etmeyin görmeden almıyorum zaten önce mağazada inceliyorum sonra internetten alıyorum zaten beğenmessem değiştirme hakkına sahibim yasa geregi

• Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 64 / 67
  • Ticaret 38, (%100)
Herkesin kendine gore kurallari farkli. Iyi forumlar.
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

faruk16 faruk16 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 324 / 170
  • Ticaret 3, (%100)
Ucuza almak en mantıklısı neden teknosa'dan daha çok para vereyimki ?

Sonuçta A-101'den de alsam ürün Garantili,Teknosa'dan da alsam garantili ayrıca teknosa'yı öven arakadaşlar bi facebook sayfasına baksın bir çok şikayet görebilirsiniz.
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al