-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Akıllı saat değilde, sağlam bir telefon yapılmalı. İphone kullanıcısıyım siri ile komut veriyorum özellikle arabadayken veya o an telefona bakamayacak ellerimle kullanamayacak olduğumda fakat siri çok berbat. Sabit belli başlı şeyleri yapıyor. Mesela diyorum ki annemi ara, fakat aramıyor. Ya da müzik komutunu algılamıyor, mesaj yazamıyor, internetten aramak istediğim bir şeyi arayamıyor. Bence akıllı telefonlar geliştirilmeli. Komutları sesli olarak net bir şekilde algılayıp geniş kapsamlı komutlar alarak isteneni yapabilmeli. Siri ile saçma sapan sohbetlere girenler bu durumları bilmeyebilir ama faydası olacaksa dediğim gibi olabilir. Akıllı saat konusu bence hiç kolaylık değil. Whatsapp bildirimi gelse ve görsen ne olur? Küçücük ekrandan mı cevap yazmak daha kolay, yoksa telefon ekranından mı? Ya da sarj problemi.
Bence akıllı saatin tek güzel yanı telefon tutma derdiniz olmuyor bileğiniz ile sohbet ediyorsunuz bu kadar. Bunu da bt cihazları ile zaten yapabilirsiniz hatta daha zevkli çünkü kolunuzu falan çekmek zorunda kalmazsınız ağzınıza kadar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Gear 3 kullanıyorum. Medya kontrolü en çok hoşuma giden özelliklerden birisi... İstanbul'da metro ve metrobüste telefonu çıkartacak alan olmuyor bazen, baya işe yarıyor yani :D
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
SosyalSatis sayılır tabii, artık gerçi onlardan pek kalmadı. Kullanıcıların geneli akıllı saatlerine yöneliyor.
sofu44 şahsen ben de almayı düşünüyorum fakat sunabileceği pratik avantajları konusunda hala makul şüphelerim var. Ayrıca fiyatı çok önemli bir kriter. İşime yaramayacak ve hayatıma ekstra katmayacak bir saat için o paraları veremem :D
UNKEF kesinlikle katılıyorum. Siri'yi hem gündelik hayatımda MacBook ile kullanıyorum hem trafikte yardım alıyorum. Yine de hata payı çok yüksek. Harun'u ara dediğimde Hande'yi getirdiği oluyor :D Millete SiriZede oldum diye anlatmak ayrı bir dert. Yalnız gelecek bu yönde ilerliyor. Çoğu şey sesli komutlara dönecek.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben bermuda şeytan üçgenini seviyorum.
İphone 8 - Macbook Pro - Apple Watch
İos savunurken bir anda nexus 6p ile saf android ile tanıştım. Ardından hemen Androdi savunmaya başladım. Şimdi İphone 8 aldım. İos döver abi.
cagdaskorkmaz.com.tr
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Korkmaz bahsettiğin konuda kullanıcı alışkanlıkları devreye giriyor. Ben de birkaç kez iOS safından Android'e kaydım. Birkaç ay sonra kendimi Apple Store'da buldum :D :D
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çekincelerim olmasa çinden bir tane. Yaklaşık 500 tl ye bir saat beğendim ama işte çekincem fazla. Alip da normal saat gibi kullanmak istemiyorum. Tüm özelliklerini kullanamadiktam sonra 500 tl vermek istemiyorum.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Çalışmıyor
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
fitness ile ilgileniyorsanız alın. sınırlı erişiminiz var telefon gibi değil. samsung, iphone yerine xiomi gibi fiyatı daha makul olanları tercih edin. gps var zaten bu saatlerde bisiklete atlayacaksın, yürüyüş derken ne kadar km yürüdüğünü, kalori hesabı bunlar için alın. telefona arama gelmiş, whatsup mesajlarını görmek bunlar da güzel tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
free
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Gear s3 kullanıyorum S8 ile uyumlu şekilde çalışıyor. Akıllı saat olmasını geçtim. Tasarım olarak da oldukça şık. Kordonları 22 mm. İnternette 10-15 liraya satılıyor, ya da saatçilerden temin edebiliyorum. Saatin iç yapısını olsun, dış yapısını olsun istediğim gibi değiştirebiliyorum. Ayrıca telefon cebimdeyken gelen çağrıları görebiliyor duruma göre yanıtlayabiliyorum ya da reddediyorum. Samsung health ile kaç adım attığım, nabzımın durumu vs her şeyin kontrolü yapılıyor. Misal yürümeye başladım saat bunu algılıyor, duruncaya kadar verileri işliyor. Ve durunca verileri bana sunuyor. Şarjı da 2 gün kadar gidiyor. Telefonu geceden şarja koyarken saati de koyuyorum. Bence oldukça iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
I** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ajanların akıllı saati gibi olunca kullanabilirim :D Şu an bence biraz işlevleri az.