Teknoloji devleri, akıllı telefonların ardından insanların sürekli bileğinde taşıdığı saatleri de akıllı saatler ile değiştirmeye çalışıyorlar. Bu değişim çok kolay olmayacaktır. Ama zaman geldiğinde de kaçınılmaz bir hale gelebilir. Akıllı Saatler

Galaxy Gear: Samsung firmasının tanıtımını geçtiğimiz hafta yaptığı akıllı saattir. Samsung’un akıllı telefon ve tabletini destekleyen bir saattir. Samsung Galaxy S4, Galaxy Note 2 ve bu akıllı telefonların yanında Samsung Note 10.1 tableti ile uyumlu çalışır. Bu akıllı saat sayesinde, mesajlarınızı ve e-postalarınızı kontrol edebilirsiniz.

I’m Watch: 1,5 inçlik LCD ekranı ve 400MHz işlemcisi ile dikkat çekici bir saat. Akıllı saatin 4GB’lık bir hafızası olurken Bluetooth bağlantısı sayesinde veri aktarımını sağlıyor. Saat 499 dolardan alıcıları ile buluşuyor. Saat, Andorid 1.6 işletim sistemini içeriyor.

Pebble: 150 dolarlık fiyatı ile uygun fiyatlı akıllı saatler arasında bulunuyor. Pebble akıllı saatin Android 2.3+ ve iOS 5+ ile uyumu bulunuyor.

Motorola MotoActv: Ekran boyutu 1.6 inç olan akıllı saatin; Bluetooth, GPS ve Radyo özellikleri bulunuyor. Saat ağırlığı yüzünden kullanıcılar için dezavantaj oluşturuyor. Özellikle fitness ile ilgilenenler için tercih edilebilir bir akıllı saat.


Kaynak: http://www.seogurusu.com/2013/09/akll-saatler-hakknda.html