mühendis adlı üyeden alıntı

Tavsiye dediler geldik :) iMac neden sattınız? Sadece kablo kalabalığından kurtulmak için all-in one düşünüyorsanız konuyu birdaha düşünün derim. Kablolar için pratik çözümler var sonuçta.

Alalım tavsiyeleri hocam :) Sadece kablo kalabalığı değil, normal masaüstü çok yer kaplıyor, ses çıkarıyor, kablo karmaşası oluyor, çok elektrik harcıyor. Normal masaüstü bilgisayarım 800 watt elektrik harcıyor saatte. Sürekli onda çalıştığım zaman 200 lirayı geçiyor fatura. Sonra bunlar hem dokunmatik, hem pratik. iMac'ide tek kablolu ve görünümü güzel diye almıştım. Birde havalı diye aldık herkes gibi :) Dediler kendinden kat kat daha yüksek özellikli bilgisayarlarla aynı performansta çalışır bu alet, işletim sistemi sayesinde hiç kaynak harcamaz vs... Hiçde öyle değilmiş. Performans beklediğim gibi çıkmadı, aksesuarları çok çok pahalı, yükseklik ayarı yoktu, uygulama bulmakta zorluk çekiliyor, beraber gelen faresi klavyesi hiç kullanışlı değildi yenilerini aldım, 5-6 ay sonra ısınma problemleri çıktı, 1,5 sene sonra boyası kalkmaya başladı, takıp çıkardığım USB aygıtlar yüzünden USB portları bollaştı sorn çıkartmaya başladı vs... İMac alacaksan tozdan nemden arındırılmış bir ortamda süs diye koyacaksın bi yere. Abarttıkları gibi çıkmadı hiç. Normal kullanıcıya uygun değil. Sattım bende.

Nasıl aldığımın hikayesinide yine böyle uzun uzun anlatırım sonra :D