AMD marka ekran kartlarından R serisi herhangi bir model ekran kartı aldığınızda istediğiniz oyuna ücretsiz sahip olma imkanı buluyorsunuz.

AMD Radeon firması hediye şeklini 3 farklı kategaride sunuyor.

Radeon Bronze Ödülü:

AMD R7 240 veya R7 250 ekran kartlarından bir tanesini almanız durumunda aşağıdaki oyunlardan istediğiniz 1 tanesine ücretsiz sahip olun.


Satın alacağınız herhangi bir Radeon R serisi ekran kartı sayesinde o model için sunulan Radeon oyun ödülüne sahip olabileceksiniz. Kazanılan ödlü kod şeklinde alacak ve bu kodun aktivasyonunu http://www.amd4u.com/radeonrewards/ internet adresinden gerçekleştirebileceksiniz. Ödül kodunu tek seferde kullanabileceğiniz için istediğiniz oyunu doğru seçin. Tabi bu ödül hakkını listedeki oyunları beğenmiyorsanız hemen kullanmak zorunda değilsiniz 31.08.2014 e kadar yeni çıkacak oyunlar listeye eklendiğinde de kullanabileceksiniz.

Radeon Silver Ödülü:

AMD R7 260, R7 265 veya R9 270 ekran kartlarından bir tanesini almanız durumunda aşağıdaki oyunlardan istediğiniz 2 tanesine ücretsiz sahip olun.

Radeon GOLD Ödülü:

AMD Radeon R9 280 serisi, R9 290 serisi veya R9 295X2 serisi ekran kartlarından bir tanesini almanız durumunda aşağıdaki oyunlardan istediğiniz 3 tanesine ücretsiz sahip olun.

Kaynak: AMD Radeon Oyun Kampanyası
http://www.fiyattr.com/forum/amd-radeon-oyun-hediyesi-kampanyasi-t579.0.html