General Mobile kullanıcılarının merakla bekledikleri General Mobile 4G, 15 Mayıs tarihinde 699 TL gibi fiyat performans açısından oldukça uygun olarak piyasaya sunulacak. Tasarım açısında bildikleri yolu bozmamış,sadece telefona kalınlık artışı meydana gelmiş denebilir.
Telefonun en önemli özelliği Android One işletim sistemine sahip olması.
Android One nedir? Aslında genel olarak Android eko sisteminden bir farkı yok. Kısaca üstünden geçecek olursak Android güncellemelerini günü gününde alıyor, en son Android uygulamaları ve yazılımları kullanmanızı sağlarken telefonun android arayüzünü çalıştırırken harcadığı performansı ve enerji den tasarruf edip RAM’i zorlamıyor.Telefonda kasma takılma yaşatmıyor. Android One’nın özellikleri güncellemeleri günü gününde alması General mobile kullanıcıları için sevindirici bir haber.
General Mobile 4G’nin özelliklerinden bahsedecek olursak
Ekran Gorilla Glass 4 ile sağlamlaştırılmış darbelere karşı dayanıklılık sağlanmış.
Ekran 720 p çözünürlüğe sahip ve 5 inç boyutunda
Qualcomm 64 bit snapdragon 410 işlemcisi ve 2 Gb ram ile işletim sistemini destekleyecek
4G bağlantı destekli
13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera
Batarya gücü ise 2500 mAh, ekran çözünürlüğüne göre bakılırsa yeterli bir değer.
Fiyat performans konusunda son derece tatmin edici olan General Mobile 4G raflarda, Türkiye adına ilk Android one işletim sistemine sahip telefon olarak yer alacak…
KAYNAK