Şimdi bu konu ile alakalı oldukça fazla yazı okumuşsunuzdur. Çünkü bende yaklaşık 2 haftalık bir uğraş sonucunda internet ortamındaki bütün yazıları okumama rağmen sıfır sonuç almıştım. Fakat bu 2 haftalık sürenin sonunda en son yine kardeşimi mağazaya randevu almak amacı ile gönderdiğim de yine alamadı. Aşağıda size farklı farklı ipuçları belirteceğim, en sonuncu madde en garanti olan madde olacak.

Her Saatin başında deneyin. 13:02 – 14:01 – 16:01 – 12:01 vs gibi ..
İnternet ortamında Apple Genius Bar’a girdiğiniz de randevu almak istediğiniz mağazayı seçin. Mümkün olduğunca her saatin başında randevu almaya çalışın, örneğin saat 1’e geliyorsa 12:58’den 13:05’e kadar şansınızı deneyin. Baktığınız alamıyorsunuz, uğraşmayın birdahaki saati bekleyin!

Gece saatlerinde randevu almaya çalışın.
Özellikle gece 23:55 ile 00:05 saatleri arasında sayfa yenilerseniz başarı ihtimaliniz çok daha yüksek oluyor. Yada sabaha karşı insanların daha az internet ortamında bulunduğu saatlerde şansınızı denerseniz başarı ihtimaliniz daha yüksek olur. Bahsettiğim 10 dakikalık zaman dilimi için de tekrar randevu alamazsınız yine daha uğraşmayın bu madde de işinize pek yaramadı demektir!

Mağazaya Gidin!

Yüksek ihtimal alırsınız. Şöyle bir durum var ki benim gibi mesai saatleri içerisinde çalışıyorsanız Zorlu’ya gidebileceğiniz saatler ya öğle saatleridir yada akşam 7-8 saatleridir! Yani insanların en yoğun gittiği ve hiçkimsenin randevu alamadığı saatlerdir. Dolayısıyla sabah saatlerinde yada öğlen 3-4-5 saatlerinde Apple mağazalarına giderseniz muhtemelen daha kolay randevu alabileceksiniz.

Evet bu 3 madde internet ortamında sıklıkla karşılaşabileceğiniz maddeler. Bende bu maddelerden yola çıkarak randevu almaya çalıştım alabildim mi HAYIRR!! Dolayısıyla size en can alıcı maddeyi vereceğim birazdan. En son yine kardeşimi(komşunun çocuğu) 3.kez Zorlu Center’a gönderdim randevu alması için. 30 kişilik bir sıra bekledikten sonra randevu sistemini kapattıklarını söylemişler, gittiği saat 13:00 suları. Haklı olarak yoğun saate denk gelmiş ve randevu kalmamış muhtemelen. Neyse baktım hiçbir şekilde alamıyorum, gittim Genius Bar’dan canlı destek talebi oluşturdum. Her zaman söylerim Apple personel seçimi konusunda oldukça başarılı bir firma diye hiçte beni yanıltmadı sağolsun! Harika bir müşteri temsilcisi çıktı karşıma.

Kendisine mağdur durumda olduğumu, telefonumun ses açıp kapatma tuşunun çalışmadığını, şarj konusunda sıkıntılarım olduğunu ve iş konusunda mağdur olmaya başladığımı belirttim. Güzel güzel konuştuktan sonra arkadaş bana randevu almak için şansını deneyeceğini söyledi. Kendilerinin ekstra randevu verme imkanı yok, onlar da bizim gibi şanslarını deniyorlar sadece müşteri temsilcisi oldukları için biraz daha fazla şansları oluyor. Saat 1’e yaklaşmıştı, 10 dakika saat’in 1 olmasını bekledikten sonra arkadaş hemen aldı randevuyu! Güzel haber diye bana yazdı ve yaklaşık 7 gün sonrasına randevu verdi 🙂 Bu arada olur da bu yazımı okurlarsa müşteri temsilcisinin adı Özgür. İşini çok iyi yapıyor gerçekten ve oldukça bi marjinallik söz konusu yani.

Neyse umarım en iyi şekilde ve en kısa süre de APPLE’dan randevu alabilirsiniz. Hoşçakalın.

Apple'dan Randevu Almak