kaf
wmaraci reklam

Apple Sonunda Pes Etti...

2 Mesajlar 843 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 843 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

BozkurtReis BozkurtReis Hello Bro Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Para Yer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1010
  • Beğeniler 176 / 201
  • Ticaret 25, (%96)



Sanal alışveriş devi Amazon ile Apple 2011 yılında mahkemelik olmuşlardı. Dünya sanal alışveriş devi Amazon “appstore” adında Android uygulama servisini hayat geçirmiş ve Apple tarafından mahkemeye verilmişti.

Sanal alışveriş devi “Appstore” adında bir android uygulama servisi açarak soluğu mahkemede aldı. Akıllı telefon devi İphone bu kelimenin kendi telif hakkı olduğunu ileri sürerek mahkemeye başvurdu. Amazon’u ise bu mahkeme süreci boyunca HTC, Microsoft ve Nokia gibi büyük markalar destekledi. Amazon bu ismin jenerik ismin bir markanın tekelinde olmasının saçmalık olacağını mahkeme süreci boyunca savunmuştu. Mahkeme sanal alışveriş devi Amazon’un kazanması ile son bulmuştu.
Bunu kendine yediremeyen Apple türlü yollardan “appstore” telif hakkı için yargıya başvuruyordu. Ancak 2 yıllık bu uğraşın sonunda Apple sözcüsü Kristin Huguet‘nin Reuters’e yaptığı açıklamada, “Davayı daha fazla takibe luzüm kalmadığını düşünüyoruz. ” demesi şirketin bu konuda geri adım attığını doğruladı.


KAYNAK
 

 

Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
wmaraci reklam
reklam

Scrite Scrite WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEM - İnbound Marketing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)
Apple, eski popülerliğini yavaş yavaş kaybetmeyi yediremiyor.
 

 

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al