Apple'ın akıllı saati Watch, piyasaya çıkmadan gündeme gelmeye devam ediyor. Paris'te Colette isimli mağazada ziyaretçilerin görmesine izin verilen Apple Watch beklenen ilgili görmedi.



Apple’ın 9 Eylül tarihinde duyurduğu ancak satışına ilişkin bilgileri açıklamadığı Apple Watch isimli akıllı saati ilk kez Paris’te görüldü. Paris’in önde gelen mağazalarından biri olan Colette’de sergilenen Apple Watch, bir vitrinin arkasından gösterildi. Mağaza ziyaretçilerinin saate dokunmasına ve kullanmasına izin verilmezken, saatin sadece bir camın arkasından gösterildiği bilgisi paylaşıldı.



Ancak beklenildiği gibi bir ilgi söz konusu olmadı. Moda dünyası için önemli olan bu mağazaya saati görmek için sadece Apple fanları akın etti. Moda ve teknoloji dünyasından ilgi görmeyen saat için ziyaretçiler 400 Euro ödeyebileceklerini söyledi. Apple, Watch yani akıllı saat için 349 dolarlık bir fiyatla satışa çıkacağını söylemişti. Dolayısıyla saati görenlerin izlenimlerine göre ürün 349 dolardan rahatlıkla alıcı bulabilecek gibi duruyor.

Öte yandan saate ilişkin başka bir bilgi halen daha bulunmuyor. Apple’ın internet sitesinde çıkış tarihi olarak 2015 verilirken, henüz basına sıza bir detay yok.

Kaynak : Apple Watch Paris’te Sergilendi