lostyazilim
tr.link

ASELSAN devler arasında yükseliyor

18 Mesajlar 1.899 Okunma
acebozum
tr.link

MarkadanAlCom MarkadanAlCom HaberLobisi.Com Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 26 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
Bakmayın siz gazetelerin kıyameti kopradığına,
Geneli kendi menfaati derdinde.
Türkiye'de iyi şeylerde oluyor.
Buyrun size bir örnek.
Aşağıdaki yazı sitedeki haberin tamamıdır.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli haftalık Defense News dergisi tarafından belirlenen dünyanın en büyük 100 savunma sanayi firmasının listelendiği Top 100 listesi yayınlandı.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli haftalık Defense News dergisi tarafından belirlenen dünyanın en büyük 100 savunma sanayi firmasının listelendiği Top 100 listesi yayınlandı. Sıralamada 2 Türk firması yer aldı. ASELSAN, geçen sene 74'üncü sırada yer aldığı listede 67'nci sıraya yükseldi. Liste için belirlenen rakamlara göre ASELSAN'ın 2013 yılı savunma cirosu, %16,1'lik artışla bir milyar dolar​ olarak gerçekleşti. ASELSAN, cirosunun %97,1'ini savunma sanayisi faaliyetlerinden elde etti.
İlk 100 arasında Türkiye'den TAI ve ASELSAN'ın bulunduğu listede, dünyanın en önemli savunma sanayi kuruluşları yer alıyor.
Defense News dergisi tarafından her yıl bir önceki yılın savunma satışları baz alınarak yayınlanmakta olan ve dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak kabul edilen ''Defense News Top 100'', gelecek vaat eden savunma sanayi şirketleri olarak da kabul ediliyor.
Aselsan ilk 50'de yer almayı hedefliyor
Türk ordusunun elektronik cihaz ve sistem alanında en önemli kaynak olan ASELSAN, yakın gelecekte dünya çapındaki ilk 50 savunma sanayi firmasından biri olmayı hedefliyor.
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının bir kuruluşu olan ASELSAN, Askeri Haberleşme Sistemleri, Radar ve Elektronik Harp Sistemleri, Elektro-Optik Sistemleri, Seyrüsefer ve Aviyonik Sistemleri, Savunma ve Silah Sistemleri, Komuta-Kontrol-Haberleşme-Bilgisayar-İstihbarat-Keşif ve Gözetleme (C4ISR) Sistemleri, Deniz Savaş Sistemleri, Profesyonel Haberleşme Sistemleri, Akıllı Ulaşım Sistemleri tasarımı, geliştirilmesi, imalatı, sistem entegrasyonu, modernizasyonu ve satış sonrası hizmetleri alanlarında teknoloji merkezi olarak çalışıyor.
ABD'Lİ FİRMALAR AĞIRLIKTA
Bu yılki listede birinciliği yine Amerikan Lockheed Martin firması alırken, onu ABD'li Boeing izledi. Üçüncü sırada ise İngiliz BAE Systems yer aldı.
​Dünyanın en büyük 10 savunma şirketi:
1. Lockheed Martin
2. Boeing
3. BAE Systems
4. Raytheon
5. Northrop Grumman
6. General Dynamics
7. Airbus Group
8. United Technologies
9. Thales
10. Finmeccanica

Kaynak : http://www.habertuketici.com/haber/teknoloji/aselsan-devler-arasinda-yukseliyor/146.html

HaberTuketici.com, MilliSpor.com, HaberLobisi.com, F1Turkiye.org, MarkadanAl.com ,1905Aslan.com
elektronikssl
webimgo

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
O yüzden mi ABD'den alınan füze başlıklarının şifrelerini çözen 3 aselsan mühendisleri 1'er hafta ile intihar süsü verilerek öldürüldü ? Aselsan önce içinde bir koruma sistemi oluştursun daha sonra dünya devleri arasına girmeye çalışsın.
melankolia MarkadanAlCom

kişi bu mesajı beğendi.

Kuva-i Kafsinkaf

yakupahmet yakupahmet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 30 / 19
  • Ticaret 2, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

O yüzden mi ABD'den alınan füze başlıklarının şifrelerini çözen 3 aselsan mühendisleri 1'er hafta ile intihar süsü verilerek öldürüldü ? Aselsan önce içinde bir koruma sistemi oluştursun daha sonra dünya devleri arasına girmeye çalışsın.

Nasıl koruyacak ? En fazla yapacağı koruma vermek olur hadi versin korumuımı öldüremiyecekler istedikten sonra. Kaldı ki ben Aselsan da staj yaptım kime sorduysam onlar yalan dedi. Ölenlerden biri emekli imiş zaten medya çarpıtıyor dediler. Biri dosya kayboldu dediler aselsandan dışarı dosyayı çıkartamıolar bikere böle nişi var falan filan

Başarılıyı taklit edersen başarısız olduğunu kabul etmiş olursun

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

yakupahmet adlı üyeden alıntı

Nasıl koruyacak ? En fazla yapacağı koruma vermek olur hadi versin korumuımı öldüremiyecekler istedikten sonra. Kaldı ki ben Aselsan da staj yaptım kime sorduysam onlar yalan dedi. Ölenlerden biri emekli imiş zaten medya çarpıtıyor dediler. Biri dosya kayboldu dediler aselsandan dışarı dosyayı çıkartamıolar bikere böle nişi var falan filan

Kendi kendini yalanlıyorsun şuan. Birincisi Staj yapan öğrenciye kim ne diye kalkıp evet onlar doğru desin. İkincisi, 3 mühendis şifreleri çözüyor ve bu bilgi dışarı çıkıyor ki ben dikkatli okursan Aselsan önce içinde bir koruma sistemi oluştursun yani diyorum ki içinde ki güvenliği artırsın bu bilgiler nasıl dışarı sızıyor ABD'nin nasıl haberi oluyor ? Anladın mı Stajer ?

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
wmaraci

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)

Kendi kendini yalanlıyorsun şuan. Birincisi Staj yapan öğrenciye kim ne diye kalkıp evet onlar doğru desin. İkincisi, 3 mühendis şifreleri çözüyor ve bu bilgi dışarı çıkıyor ki ben dikkatli okursan Aselsan önce içinde bir koruma sistemi oluştursun yani diyorum ki içinde ki güvenliği artırsın bu bilgiler nasıl dışarı sızıyor ABD'nin nasıl haberi oluyor ? Anladın mı Stajer ?

GokhanGok ülkenle ilgili herhangi bir konuda olumlu düşüncen var mı?

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

mhalat adlı üyeden alıntı

GokhanGok ülkenle ilgili herhangi bir konuda olumlu düşüncen var mı?

Konu ile ne alakası var?
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

Kuva-i Kafsinkaf

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)
alakası yok kusura bakmayın.

MarkadanAlCom MarkadanAlCom HaberLobisi.Com Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 26 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar hiç kusura bakmayın da.
Farkında olmadan bile Abd den yada teknoloji devlerinden daha muhalif tavır alıyor bazı arkadaşlar.

HaberTuketici.com, MilliSpor.com, HaberLobisi.com, F1Turkiye.org, MarkadanAl.com ,1905Aslan.com

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Bıraksalar bu ülke neler yapacak da, şimdi yine siyaset yapıyorsunuz olacak (Böyle zamanlarda değil de nerede ve ne zaman konuşulacak bu siyaset onu da merak ediyorum açıkcası).

Dışa bağımlı olmak zorundaymışız gibi düşünen, onlar ne derse "Peki" diyen, tabiri caizse "Emir eri" gibi davranan yetkililer olmasa, cukkayı ve israfı haram bilenler başa gelse, 4 Türkiye daha çıkar ortaya şuan da nerde..

www.hakancolak.com

yakupahmet yakupahmet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 30 / 19
  • Ticaret 2, (%100)

Orda stajyer olarak gidip paşaya sormadık heralde doğru mu die samimi olduğumuz tekniker abilerimiz anlattı. Ikinci sen nerden bunlardan eminsin ya belki de gayet içinde bir koruma sistemi var ve gerçekten dışarı hiç dosya çıkmadı. Görende seni dosyayı dışarı çıkmasını sağlayan adam sanacak. Türkiye'de medyanın her dediği doğru gibi bir iki habere inanıp bu kadar kesin konuşma. Bana stajyer olarak anlatmıyorlar ama maşallah sen dosyanın çıktığın dan ABD nin öğrendiğinden gayet eminsin ne güzel.
mhalat

kişi bu mesajı beğendi.

Başarılıyı taklit edersen başarısız olduğunu kabul etmiş olursun
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 18 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 18 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al