Akıllı cep telefonu piyasasında kendine özgü tasarımları ile dikkat çeken Asus’un Zenfone serisinin yeni modeli yeni kullanıcılarına ulaşmak için gün sayıyor.



Birbirinden farklı cep telefonlarını aynı havuzda barındıran akıllı cep telefonu pazarında, orta segmentte cep telefonu üreticileri arasında bulunan Asus, bir süredir Zenfone üzerindeki çalışmalarını sürdürüyordu. Telefonun ne zaman pazara çıkacağı hakkındaki iddialar artık yerini ‘sızıntı’ haberlere bırakmış olsa da şirketten yapılan yeni bir açıklama ile konu açıklığa kavuşmuş oldu.

FİYATLAR BELLİ OLDU

Avrupa pazarında cihazın ne zaman satışa çıkarılacağına dair açıklama yapıldı. Buna göre Zenfone’un birbirinden farklı yeni modelleri için fiyatlar da belirlenmiş oldu. 4’üncü seri modelin fiyatı yaklaşık olarak 2.700 lira olurken ‘Max’ modeli, yaklaşık 1.400 lira olacak.

5'İNCİ SERİLER İÇİN TARİH VERİLDİ

4’üncü seri modellerin tanıtımı yapılırken şirket tarafından yapılan bir açıklamada da 5’inci seri modeller ile ilgili flaş bir açıklama yapılarak, 2018 yılının üçüncü ayında bu cihazların da satışa sunulacağı ifade edildi. Asus’un uzun süreli durgunluğu, ivme kazanmışa benziyor olacak ki şirket, 4’üncü nesil telefonlarını tanıtır tanıtmaz 5’inci seriler için de yakın bir tarih verdi.

EkonomiHaber