Asus Zenfone 3 hakkında merak edilenleri ve bilinen tüm ayrıntıları sizler için listeledik. Computex 2016 etkinliğinde tanıtılacak olan Zenfone 3, 3 farklı model ile çıkması bekleniyor.

Teknoloji bloglarında gezen bilgilere göre 4.5 inç, 5 inç ve 5.5 inç olmak üzere 3 farklı model olacağını duymuşsunuzdur fakat biz 4.5 inç yerine 6 inçlik bir cihaz ile karşımızda olacağını düşünüyoruz.

Üst seviye cihazları ile ileri çıkan firmalara bu sektörde bizde varız demek için hazırlanan Asus, Snapdragon 820 işlemcisini 4 GB belleği ile süslendirerek rakiplerini ezmeye hazırlanıyor. GSMArena tarafından yayınlanan teknik özelliklerini yazının en alt kısmında görebilirsiniz.

Asus Zenfone 3 Antutu Sonuçları Ortaya Çıktı

Antutu üzerinden 135.000 puan alan cihaz, üstün teknik özellikleri ile diğer rakiplerine bu yıl benim yılım demek için iddialı bir giriş yapan Asus, Parmak izi okuyucusu ve yeni yeni yaygınlaşan USB Type-C yapısını kullanıyor.

Tabii ki bu puanı almasında yardımcı olan en büyük etken Asus’un ZenUI arayüzü olduğunu düşünüyoruz. ZenUI’nin yeni versiyonu olan 3.0 versiyonu kullanılacak olan cihaz 6 farklı renk seçeneği ile tanıtılacak.

Artık son olarak Asus bu yıl adından çokça söz ettirecek gibi duruyor. Alt segment için cihaz üreten firma artık üst segmentte bende varım demek için Zenfone 3’ü tasarladı. 30 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye saati ile 09.00’da tanıtımı gerçekleştirilecek. Tanıtımı http://press.asus.com/events/Computex/2016/ adresinden takip edebilirsiniz.
Görseller için kaynağı kullanabilirsiniz.

Kaynak: Asus Zenfone 3