-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar, ben win8 kullanıcısı idim yaklaşık 2-3 ay önce sık sık pencerenin alt kenarında uyarılar çıkıyordu windows 8.1 yükselt diye yanında da süre veriyordu ertelemek için vs. Ben hep erteledim erteledim. Öyle yapa yapa birgün açtım sonra birden yeniden başlatıldı ve masaüstünü sıfırladı (programları falan silmedi temiz bi ekran yaptı) . Sonra altta uyarı verdi şimdi geçiçi bir profilde oturum açtınız yaptıklarınız ve indirdikleriniz kaydedilmez . Olay günlüğüne danışın gibi bi uyarı verdi. yaklaşık 2 aydır bu modda çalıştırıyorum pcyi bende orjinal win cd'leri var 3-4 ayda 1 atardım hep simdi atamıyorum engelliyor. PC^yi bu moddan nasıl kurtarabilirim?
NOT: WİN 8.1 için mağazaya gidin diyor mağazaya girmeye çalışıyorum beni mağazadan atıyor mağazaya bile girmiyor. Her pcyi kapatıp açtığımda pc sıfırlanıyor ..
UMARIM DÜZGÜN ANLATABİLMİŞİMDİR. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER BENİ BU DURUMDAN KURTARACAK KİŞİ VEYA KİŞİLERE...
Professional Wordpress Services - Search in forums and find me!
erdemm98
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gecici profii regeditten silebilirsiniz. Ama anladigim kadariyla formatlamak istiyrsaniz gecici profil buna engel olmaz. Cd yada usb den boot edemiyormusunuz. Sorun bu mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sterk hocam dediğinizden birşey anlamadım valla :) .
erdemm98 hocam aynen engel oluyor format atamıyorum cd ile .
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
deneyip yazacağım teşekkür ederim.