-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle selamun aleyküm.1 hafta önce başka bir yere taşındığımdan dolayı ***** internetimide nakil istetmiştim.Nakil işlemi gerçekleşti evede interneti bağladım.Fakat bir sorun olduğunu tespit ettim.Bilgisayardan sadece facebook,youtube,wmaraci,onedio ve kanal d nin resmi sitesine tek giriyor.ama wifi ile istediğim her siteye girebiliyorum herhangi bir sorun olmuyor.*****i aradım dediler hiçbir sorun yok dsl sabit görünüyor ip adresi sabit duruyor dediler zaten onlardan kaynaklanan sıkıntı olsa wifi ilede giremezdim.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu Sizce nasıl çözeyim virüsten filan kaynaklanabilirmi.Eset 32 crackliydi şuan oda devre dışı gözüküyor süresi bittiği için.combo fix filan atarsam sıkıntı çözülürmü acaba veya format atarsam ?
Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam anlamadım bilgisayardan girmiyor wifi dan giriyor derken? Yani pc yi kablo ile bağladığınızda girmiyor, wifi dan bağlanınca giriyor mu?
Öyleyse bağdaştırıcı ayarlarında lan bağlantısının dns ayarlarını otomatik olarak aldırın.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Antivirusu crack kullanmak basli basina virus sorunj. Format at gecer.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
explorer mi kullanıyorsunuz güvenlik ayarlarından hepsini açık yapıpda deneyin bi
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Modeme reset atın düzelicektir.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Su yolları denedinizmi? Yeni bir anti vurus prg indirip taratin pc den tüm on bellek geçmişini silin var olan tarayıcıları silip bastan kurun dns. Adreslerini bir daha degisin modeme reset atıp bastan kurulum yapın site adresi yazarak girmek yerine tarayıcıdan ip adresi yazarak girmeyi deneyin ayrıca gizli sekme açarak ya deneyin web güvenlik ayarlarına bakin kapatın aklıma gelen bunlar geçmiş olsun
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Modeme format atılmaz ki reset yapılır bilgiler silinir virüs vs.. bulaşmışsa esetlediğin zaman silinir hepsi firmware yi güncelle güncel değilse.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ethernet bağlantınız ile çakışan gizli ağ bağlaştırıcısı olabilir. Yada bir virüs. Tam format atmanız uygun olacaktır. Eğer format atamam diyorsanız yeni bir virüs programı yüklemeden önce boot üzerinden tarama yapabilen antivirüs yazılımları kullanmanızı tavsiye ederim.