-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam bunu alacağıma biraz daha ekler gider Monster alırım :D
Msi bana güven verici gelmiyor gerçekten sizce güzel bir marka mıdır ?
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bende laptop alacaktım ama oyun için değil baya araştırdım ve alırsam
Toshiba, Asus veya Dell alacam dedim. (bugün alacam yarın alacam derken daha alamadım :) ). Bence bu 3 marka dışında bakma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
....
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SAMSUNG kullanıyorum altına fan aldım pc 2 senelik ısınma tık yok. fanı bi çıkardık baktım ısındı kuzene gittim hp lenovo var fanlı halde samsung kadar ısınmış ısınmayan laptop bence samsung çok iyi.
HaleNur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şu an acer leptop kullanıyorum ve bilgisayarın açma kapama yeri kullanılmaz hale geldi, bilgisayarcı yaptığı halde yine aynı ve sanırım tek çare üst kasa değiştirmek. Çok dayanıksız bir model ısınma sorunu pek gözlemleyemedim. Açılışta bazen sorunlar oluyor bunun yerine Samsung almanızı öneririm
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam Sony'de ekran kartı modeli ve markası yazmıyor Probook'a üstüne para verseler almam. Tabletini almıştım bir ara o günden beri android tablet kullanasım gelmiyor yavaşlığı çıldırtmıştı beni. Bu arada siz Acer'dan mı bahsediyorsunuz ısınma sorunu hakkında ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
sürekli oyun oynayan biri ise yeni çıkan oyunları oynuyor isen msi ve alianware dan şaşma derim ama normal bilgisayar kullanıcısı isen çok fazla oyun oynamıyor isen asus lenovo samsung öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkes birşeyler yazmış ama şunu unutmuşlar, seri üretim cihazların hepsi aynı olacak diye birşey yok.Elektronik alet almak kumara benzer birşeyi alırsınız fabrika hatasından dolayı 1 ayda mefta olur aynı ürünü yine alırsınız 10 sene gider.
HP ben kendimi bildim bileli ısınır.Isındığı içinde performans düşüşü olur bilgisayarda.Acer 5750G kullanıyorum uzun süre oyun oynamadığım sürece ısınma pek olmuyor.
Başka bir arkadaşın belirttiği gibi ramde mhz dikkat etmelisin, ekran kartında bite, hdd de rpm değerine vs...Çıkmışta olabilir Haswell işlemcili laptoplar açıkçası uzun süredir bakmıyorum piyasaya ama daha tam anlamı ile tüm laptoplara gelmedi ise muhtemelen Eylül-Ekim ayı gibi girer piyasaya.Bayağı yenilikler var haswell işlemcilerde bu yüzden çoğu kişinin tercih sebebi olacaktır.Eğer Ivybridge yani 3. nesil alırsanız haswell tamamen piyasaya girince daha ucuza almış olursunuz