-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
icloud kullanın.
icloud da yedekleyin , icloud.com a girip oradan da alırsınız resimleri.
müzik aktarımını itunes ile yapıyorsunuz.
idraksiz can, hayvan canıdır.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Tüm cevaplar için teşekkürler birazdan itunes ile tekrar bakacağım.
@Sinan üstad bu icloud bir kez patlamıştı ben de bu tarz bulut depolara karşı biraz güvensizlik duyuyorum sonuçta apple çalışanları buraya istedikleri zaman erişebilirler değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
En temizi Android, açık kaynak kodlu Linux kernel tabanlı.
Hocam Iphone'a güvenmiyorsanız neden aldınız, Iphone kendini kendi yaptığı Icloud gibi yapılara bağımlı kılmasa Iphone olmazdı.
Iphone'nin farkı şu, dış dünyayla alakan olmayacak ve verilerin her zaman bizim elimizin altında olacak, bize güvenin. Bir kere güvenmişsiniz sonuçta, daha bu kadar tedirgin olmanıza gerek yok bence. Sonuçta kendi sisteminin mantığı zaten bu, kapalı kutu ve her şey Iphone yönetiminde. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ne yaptınız dostlar. Öldürdünüz yerden yere vurdunuz. Telefona müzik atılıyor. Ama androiddeki gibi takıyım usb olarak görsün içine dosya yazayım falan gibi değil.
İtunes programını kurun. Daha sonra cihazınızı bağlayın. Müzik listesi oluşturun ve cihazı eşleştir diyin hepsi bu.
Birde İcloud'a çalışanlar erişe biliyor diyorsunuz da. Milyonlarca insan orayı kullanıyor. Evet bir güvenlik açığı oldu ve ünlülerin hesapları hacklendi.
Ama nerden biliyorsunuz Google Drive güvenlimi. Anada giriyorlamı.
Ne var ne yok Apple leş gibi demeyin. Ben 3 sene kullandım. İyiki kullanmışım diyorum. Şaun bir çılgınlık yapıp Nexus 6p aldım. Onda da İphone aratacak bazı sorunlar var.
cagdaskorkmaz.com.tr