Teknolojik cihazlarınızı kargolarken dikkat edeceğiniz bazı ayrıntılar, sizi yüzlerce liralık zarardan kurtarabilir. Bu videoda, bilinmesi gerekenleri detaylarıyla anlattık. İzleyin, öğrenin.22/11/2011 11:25Teknoloji tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan elektronik cihazları kargolarken, dikkatli davranmak gerekiyor. Aksi halde, yükte küçük ama pahada büyük olan hassas cihazlar zarar görebiliyor. Bu da yüzlerce liralık kayıp anlamına geliyor.

Uygun fiyatı ve hızlı ulaştırma seçenekleriyle giderek daha sık kullanmaya başladığımız kargo hizmetleri arasında bulunan bazı seçenekler, bu konuda tüketicilere yardımcı olabiliyor.

Statik elektrikten koruyan, darbelere karşı dayanıklı olan bazı zarflar sayesinde, canınızı yakacak kötü sürprizlerden korunmuş oluyorsunuz.

Videoyu izleyin

http://shiftdelete.net/kargo-gonderirken-bunlara-dikkat-32692.html

Bu videoda, çoğu kimsenin bilmediği ama Yurtiçi Kargo'nun herkese sunduğu bir seçenek sayesinde nelerden faydalandığımıza yakından baktık.



Elektronik cihaz alırken veya gönderirken, kargolama işlemi sırasında bu tarz seçeneklerden faydalanmak için ilgili kargo şubesine mutlaka danışmanızda fayda var.

Kaynak