En iyi kasa üreticilerinden bir tanesi olan Cooler Master en yeni Cosmos modelini tanıttı. Yeni Cosmos modelinin ismi ise C700P Black Edition oldu.
C700P modeli üzerinden geliştirmeler sayesinde geliştirilen C700P Black Edition, C700P modelinin iç ve dış geliştirmeler ve siyah mat rengine sahip.



Cooler Master Cosmos C700P Black Edition Özellikleri

· COSMOS C700P Black Edition – Orjinal C700P ile ilgili geliştirmeler, tümü mat siyah PSU kapağı, radyatör destekleri, ince ızgaralı paneller, kablo kapak sistemi ve ekstra bir arka panel içerir.

· Çok Yönlü Düzen – Benzersiz çerçeve tasarımı ve 3 farklı şekilde yerleştirilebilir iç düzen.

· Gelişmiş Kablo Yönetim Sistemi – Dahili 3 kablo kapağı, SSD diskleri veya sıvı rezervuarı kablo plakalarının üzerine monte edilebilir.

· Farklı Sıvı Soğutma Desteği – Düz radyatör braketi tasarımı, çerçevenin üstüne, önüne veya altına monte edilebilen sıvı soğutma için çok yönlülük sunar. İçerdiği iki braketin her biri 420mm’lik radyatör destekler.

· Kavisli Temperli Cam Yan Panel – İki kavisli kenarı olan hafif renkli temperli cam yan panel, sisteminizin görüntüsünün en iyi şekilde gösterir.

· RGB Aydınlatma ve Senkronizasyon – Aydınlatma modlarını değiştirerek veya aydınlatma sistemini anakart ile senkronize ederek RGB aydınlatmaları güç panelinden kontrol edilebilir.

· Geniş Bağlantı Arayüzü – Gelişmiş I/O panelinde USB 3.1 (Gen2) C tipi bağlantı noktası, dört USB 3.0 bağlantı noktası, bir fan hızı kontrol düğmesi ve RGB kontrol düğmesi bulunur.

2007 yılından veri Cosmos serisi üreten Cooler Master, yeni modeli için gelişmiş yapı özelliği uyumluluğu sayesinde depolama ve iyileştirme seçenekleri için şahane tasarlanmış. Soğutma ve montaj için her şeyi düşünülen model de PSU için alt bölme çekmeceli bir sistem hazırlanmış.

Kasanın görselleri ve kaynak: technosfer