32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
açıkçası bu tarz videolara karşıyım ortada herhangi bir test yada örnek olmadığı için bazı yargılara dayanarak gidilen bir yapı içerisinde dünyadaki en iyi performanslı laptopları msi üretiyor bunun yanı sıra ,oyun, klasik, all in one, iş istasyonuna dair bir çok kola uzanan yapıları var sonra ise origin pc geliyor çünkü bu tarz firmalar dünya çapında satışa sahip kimse çıkıp demesin monster niye yok, monster hiç bir parçayı kendi üretmiyor bi dış dizayn var diğerleri, asus, samsung gibi çok performanslı ve çok kola uzanan bir yapıya sahip değiller bu markaların çoğu hala 4. nesil işlemci ve eski tip ekran kartı, eski tip ram vs kullanıyor
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
SÖYLEDİKLERİNİ ANLADIM kardeşim teşekür ederim bilgilerini paylaştığın için bir dahaki vedeolarda oyun için , iş için felan kategorilere ayırıp yaparım
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
en fazla satılan bilgisayar ve anketlere göre kardelşim
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Soğuk kış aylarında ısınmak istiyorsanız HP,
Sürekli olarak teknik servisle iletişime geçmek istiyorsanız Monster,
Zırt pırt çıkan ekran hataları istiyorsanız Acer'i tek geçerim.
Asus benim şu ana kadar kullandıklarım arasında en sağlam laptop.
Macbook ve türevlerini laptop sınıfında saymıyorum, zira tasarımı ve işletim sistemi dışında gereksiz para israfı. Ha tasarım takıntısı, garip simetrik takıntıları olanlar için Macbook Pro on numara, o ayrı. Şahsen bu takıntım nedeniyle güzel laptop bulmakta zorlanıyorum. Donanımı canavar gibi olan laptoplar bile tipsiz durduğu için ilgimi çekmiyor. :)
Gerçi şu an 10k TL olsa Dell XPS 15 en son çıkan (Türkiye'de yok) ya da Asus Zenbook Pro (Türkiye'de son çıkan yok) alırdım. 1500$'lik bilgisayarı 10k TL'den sattıkları için öyle diyorum tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-