-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bir İnternetci olarak sizlere suna bileceğim Leptop markaları şöyle : asus-samsung-lenovo Bence en iyileri Bunlar eklemek istedikleriniz varsa ekleyin arkadaşlar.. Amaç Bilgi tabi Kasaya gelirsek en iyisi toplama kasalardır :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
4 yıl önce aldığım lenovo g570 markalı yedek dizüstü bilgisayarım var arkadaşımın benden bir tık yüksek özellikle dizüstü bilgisayarından daha hızlı çalışıyor :)
Lenovo sağlam denilebilir..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence, En iyi laptop markeası Dell sonra Toshiba, kullandığım ve kullananların yorumlarına göre kendim yorumluyorum.
Dell inspiron N5110 kullanıyordum eskiden hala da kullanıyorum laptop 5 - 6 yıl önce aldım hiç temzilik bakım yapılmadı hala ilk aldığım günkü performansında, aynı şekilde Toshiba bilgisayarımda öyle 3 yıldır kullanıyorum sıkıntısı yok. Bunun haricinde Monster bilgisayar var kuzenimin çok efsane alet onunda hiç bir sıkıntısı yok tam performans ürünü, 1.30 saatlik video render'ını 30 dakikada yapıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kullandığım, araştırdığım ve çevremden edindiğim kadarıyla benim tavsiyelerim:
Asus, Lenovo, Toshiba, Monster.
"Bazı Modellerine göre" de tavsiye etmediklerim: Casper, Dell, HP, Acer. Isınma ve donanım sıkıntısı yaşanma olasılığı yüksek markalar.
En iyisi diyecek olursak da birbirine en uyumlu parçalardan oluşan toplama bilgisayardır diyebiliriz. :)
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bütçesi olan biri için dünyadaki en iyi donanıma sahip laptop MSİ dır donanımın yanı sıra , tasarım, içerik ve sunduğu içerikle efsane olacak bir firmadır zira her şeyi kendisine ait , monster gibi biz türk markasıyız diyip her şeyi yurt dışından getirmekle olmuyor , benim gözümde msi hariç hepsi düşük donanımlı , problemli laptoplar
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Uçak Müh.
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
MSI Diyorum Asus-Casper-Lenova kullanmış birisi olarak diyebilirim ki tasarım donanım konusunda bu cihazlardan çok üst seviyede.