-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhaba arkadaşlar ,
kusura bakmayın yazım kurallarına fazla uymuyorum duzgun yazamadıgım için
Sorunumdan bahsedeyim size , öğretmenim kasamı okula getırmemı soyledı okula goturdum ve pardus 2011 kurduk wındows 7 uzerıne eve getırdıgımde pardus ıle ınternete baglanamıyordum..Ama wındows7 ıle sorunsuz baglanıyordum staja gidip geldim akşam bılgısayarı açtıgımda ınternete baglanmıyordu bılgısayarım..
Ethernet kartım onboard üzerinde devamlı yeşil ışık yanıyordu ama suan sarı ısık yanıyor ınternette laptopla yaptıgım arastırmada ya ethernet kartı drıverı yok yada yanmıs dıye cevaplar aldım fakat bilgisayarımda ağ kuruluydu şuan modem ve kablolar calısıyor normalde kabloyu takınca ınternete baglanması lazım fakat baglanmıyor sizce kartmı yanmıştır yada driverlerimi eksik eğer driver eksik diye düşünüyorsanız altta anakart bılgılerımı verıyorum ben suruculerı bulamadım sız bulursanız sevınırım..
Microsoft Windows 7 Ultimate / 32bit
Üretici:
ARÇELİK A.Ş.
Model:
1XZ-BEKO 9440 A (V101)
ana kart modelin fujutsi d3041-a1
Develops everything always..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Batuhan adlı üyeden alıntı
Verdiğiniz bilgilerde anakart modeliniz yer almıyor bu yüzden detaylı olarak bilgi veremiyorum.
SIW yada Everest vb. yazılımılarla anakart modelinizi öğrenip bizle paylaşabilirseniz çok daha yardımcı olabilirim.
Ek Olarak:
AIDA32 yazılımını da kullanabilirsiniz.
ana kart modelin
fujutsii d3041-a1
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
teşekkür ederim hemen denicem
Ek Olarak:
Batuhan adlı üyeden alıntı
Verdiğiniz bilgilerde anakart modeliniz yer almıyor bu yüzden detaylı olarak bilgi veremiyorum.
SIW yada Everest vb. yazılımılarla anakart modelinizi öğrenip bizle paylaşabilirseniz çok daha yardımcı olabilirim.
Ek Olarak:
AIDA32 yazılımını da kullanabilirsiniz.
verdiğiniz dosyayı indirip kurdum bi kaç kere yeşil ışık yandı ve söndü şuan hiç bir ışık yanmıyor acaba hatayı nerede yaptığımı söylermisiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bildğim kadarı ile yeşil ışık sürekli yanıyor ve kırmızı ışık yükleme ve indirmelr sırasında yanıp sönüyor. Turuncu aşığın sürekli yanması sorun oluştura bilir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sorun çözüldü arkadaşlar modemi yarım saat kadar bir süre kapalı tuttum reset atıp tekrar çalıştırdım..