Uygun fiyatlı ve uygun performanslı tablet arayanlara Exper’den yeni bir cihaz geldi.

Yeni piyasaya çıkacak olan tablet 8 inç boyutunda kompakt bir tasarıma sahip. Daha çok büyük ekranlı tablet aramayanların işine yarayacak olan Exper’in Easypad T8E cihazını sizler için inceledik.

1024×768 ekran çözünürlüğüne sahip olan cihaz yüksek performanslı oyunlar için yapılmış bir tablet değil fakat orta düzeyde çoğu işlemi halledebilirsiniz. Cihazın ön kısmında bulunan beyaz renkli çerçeve ile cihaz iPad mini’yi andırıyor.

Tablette ön ve arka kameralar mevcut. Ön kamera 0.3 MP olarak bilinen VGA kamera , arka kamera ise 2 MP. Cihaz kamera konusunda çok zayıf kalıyor.

Cihazda işlemci olarak ARM Cortex A7 işlemciyi kullanıyor ve tabletin işlemcisi 4 çekirdekli ve 1.2 GHZ frekans hızı sunuyor. Cihazda 1 GB ram ve 8 GB dahili hafıza bulunuyor.

Cihazda aynı zamanda günlük ihtiyaçlarını giderebileceğiniz ve neredeyse bir gün boyunca şarjın bitmemesi için 5000 mAh batarya bulunuyor. Cihazda 4.4.2 Android işletim sistemi kullanılması onu daha stabil yapmış ve diğer tabletlerden ayıran özelliklerden bir tanesi.

Eğlenceli uygulamalar , excel , word vb. uygulamaları çalıştırmak ve sosyal medya hesaplarını takip etmek mümkün. Aynı zamanda Fifa 15 gibi yeni oyunları da kasmadan çalıştırabiliyor.

EasyPad T8E’nin fiyatı şu an için 399 TL olarak belirlendi.

Kaynak: http://www.06haberler.com/2014/10/exper-easypad-t8e-incelemesi-ve-ozellikleri/