-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Facebook'un kısa bir süre sonra hayata geçireceği uygulama ile aktif olmayan abonelerin sayfa beğenileri silinecek. Yeni düzenlemenin özellikle kurumsal hesaplardaki beğeni sayılarını düşürmesi bekleniyor.
Facebook, blog sayfasında yaptığı bir açıklama ile sosyal ağ aboneleri içinde aktif olmayan, hayatını kaybetmiş ya da kullanılmayan hesapların beğendikleri sayfalardaki ‘beğenilerin’ sileneceği ifade edildi.
Firma yaptığı uları ile aktif olmayan hesapların beğenilerinin silinmesi özellikle kurumsal Facebook sayfalarındaki ‘beğeni’ sayısının düşmesine yol açacağını belirtti. Önümüzdeki haftalarda hayata geçirilecek uygulamanın sayfalardaki beğeni sayısını ne kadar etkileyeceği bilinmiyor.
Ancak özellikle kurumsal bazı Facebook hesaplarında aktif olmayan ya da sahte kullanıcılarla beğeni sayısının olduğundan çok daha fazla gösterildiği bilinen bir gerçek. Bu tarz sayfalardaki beğeni sayılarında dramatik bir düşüş yaşanması bekleniyor.
Kaynak
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence TC ve telefon ile onay sistemi getirilsin.Yada pasaport tarzı resmi bir kimlik ile fake hesapların önüne geçilir ama hackerlar rahat durmaz orası ayrı.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
GökuFTW adlı üyeden alıntı
Bence TC ve telefon ile onay sistemi getirilsin.Yada pasaport tarzı resmi bir kimlik ile fake hesapların önüne geçilir ama hackerlar rahat durmaz orası ayrı.
Eğer böyle bir sistem gelirse kullanacağımı sanmıyorum.
Ha tabiiki Facebook benim verilerimi ne yapacak o kadar insan varken? Ama işte dijital ortamda durum biraz farklı.
Daha cep telefonu onayı bile yapmadim hesabıma.:)
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.