[LEFT]



[/LEFT]
Facebook, işletmelerin Facebook, Instagram ve Messenger üzerindeki sayfalarını ve profillerini tek bir yerden yönetmelerini kolaylaştırmak için tasarlanmış yeni bir uygulama yayınladı.

Facebook Business Suite uygulaması, işletmenin temel güncellemelerine ve önceliklerine erişimi birleştirecek. Ayrıca hem Facebook hem de Instagram için yayın gönderilerini taslak haline getirmek, planlamak ve reklamlar oluşturmak için bir yol sunacak.

Yeni uygulamayı kullanmak için işletmelerin önce Facebook ve Instagram işletme hesaplarını bağlamaları gerekecektir. Facebook'ta oturum açtıktan sonra masaüstü kullanıcılar Business Suite'e business.facebook.com adresinden erişim sağlayabilecekler. Uygulama mobil platformlarda ise bağımsız bir uygulama olarak sunulacak.

Business Suite'in içinde, işletme sahipleri Facebook ve Instagram'da gerçekleşen kritik uyarıları, mesajları, yorumları ve diğer etkinlikleri doğrudan yeni uygulamanın ana ekranında görebilecekler. Genel müşteri sorgularını yanıtlamak için buradan kişiselleştirilmiş yanıtlar ayarlabilecekler.



Uygulama, Facebook ve Instagram için yayın gönderileri oluşturmaya, gönderileri planlamaya ve neyin işe yaradığına ilişkin analizlere yönelik araçlar sunmaktadır. Burada işletmeler, hem Facebook hem de Instagram gönderilerinin erişimini, etkileşimini ve performansını görüntüleme şansı elde edecekler.

Facebook, başlangıçta Facebook Business Suite'ı öncelikle küçük işletmelerin ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiklerini söylemektedir. Şirket önümüzdeki yıl küçük işletme pazarına hitap etmek istediği için böyle bir çözüm üretme yoluna gitmiştir. Business Suite, gelecekte WhatsApp'ı da içerecek şekilde genişletilecek.

Kaynak: https://teknolojio.com.tr/facebook-facebook-business-suite-i-yayinladi