-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster | Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Doğru yerde açılmış konumu bilmiyorum ama sanırım burası en uygun bölüm. Wmaraci kullanıcılarının fikirleri benim için önemli bu yüzden sizlerden bu konuda fikir almak istiyorum. Arkadaşlar hangi teknolojik ürünlerde markayı önemsemeden alırsınız? Şimdiden teşekkür ederim...
SEO Danışmanlığı ve SEO Hizmeti
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ben fare & klavyede markayı hiç önemsemem. Hangisi gözüme hoş gözüküyorsa onu alırım genelde. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hepsini önemserim ucuz mal çabuk patlıyo :D
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hiç bir üründe marka düşkünlüğü yapmam, aklıma yatsın yeter.
Sadece belli bir fiyatı geçen ürünlerde Türkiye servisi olmasını dikkate alırım.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
açıkçası yanlış, ilk özelliklere bakıyorum, sonra tasarım ve özelliklere , en son fiyata , ödül alıp almaması, kullanıcıların yorumları gibi etmenler büyük önem taşıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
tamamen marka delisiyim, bunun bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Nedense pahalı ürünler hep daha kaliteliymiş gibi geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Marka takıntım öyle hava atmak için değil, kaliteli kullanmak ve sorun yaşamamak için markaya dikkat ederim.
asus, microsft, lg, acer, msi, razer gibi markaları kullanırım hep işim olmasa dahi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilgisayar konusunda Apple'ı tavsiye ettiler diye aldım ama bir windows kullanıcısı için alışmak oldukça zor. Özellikle de koca gün başında sitelere yazı ve fotoğraf için tercih edecekseniz boşverin gitsin. 4000 TL'ye çok iyi bir standart bilgisayar alınabilir.
Ama klavye konusunda aynı şeyi söyleyemem. Apple klavyesini yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum.
Klavye konusunda fiyata bakmam ama çok pahalı mouseların kullanıştan uzak olduklarını deneyimleyerek gördüm. Apple'ın mouse içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Bize ters.
Logitech mouse konusunda karar kıldığım ve uzun yıllardır kullandığım bir marka. 5 yıl neredeyse tam performans kullandığım logitech mouseun teklemesi sonucunda tekrar logitech tercih ettim ve yola devam..
Biz webmaster ailesi yaptığımız iş önemsenmiyor diye gösterişe önem vermek istediğimiz dönemlerde de bulunduk ama sanırım performans en önemli konu :)
digibakers.com - the power of thinking small...
Herakless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 tlye bi ghost mouse aldim a101 den pismanim :) arkadas gidip 50 tlye keske logitech alsaydim dedim yani pil dayanmiyor acma kapama dugmesi koymamislar uleyn nasil olur dedim adamlar boyle oluyor diyo :) sakib ucuza mal almayin kazik yiyin ama bilindik olsun en azindan saglam yapiyorlar