SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
:'( :( neden bu döneme denk geldik ki .
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Farklı olmaya çalışmışsınız, ancak olmamış.... denemeye devam, pes etmeyin.... :)
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam videonun 30 saniyesi kadarını izledim.
YouTubede bu şekilde içerikler (akıllıca konuşmalar) vs. Pek tutmuyor.
Troll haber sunuculuğu yapabilirsiniz, öyle bir kanal vardı adı aklıma gelmiyor şuan ama arkaya green screen ile bir arka plan koymuş önünde konuşuyordu, ilginç ve ilgi çekiciydi.
Green screen altında troll, absürt konuşmalar views getirecektir. Bu şekilde sadece kamera arkasına geçip dümdüz konuşmak (zekice olsa bile) çok işe yaramayacaktir. Prodüksiyon önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle tamamen haklısınız ancak şunu belirtmek istiyorum.
Birincisi bu çocuk yıllar öncesinde ünlüydü zaten sadece bir internet kimliğine sahip değildi yıllardır kendini gizledi ne facede vardı ne twitter'da. Şuan aklı başına geldi, bu işten para kazanabileceğini düşündü ve bu youtube piyasasına girdi.
Şimdi sizin kanalınızın içeriğini bilmiyorum ve size youtube'da veya başka yerde hiç bir yerde denk gelmedim ama bu çocuğa Youtube'dan tutunda Facebook, Instagram, Twitter ve çeşitli internet sitelerinde SON 3-4 YILDIR EN AZ 1 KERE her platformda denk geldim ve milyonlar gibi bende gülerek izledim.
İkincisi kendiniz ile bu çocuğu kıyaslamak ve eleştirmek açıkçası çok mantıklı olmamış.. Ha tekrar söylüyorum siz kesinlikle tamamen haklısınız ancak çocuk çıkıpta benim yerime yıllar önce sen rezil olsaydın, sen böyle bir video çekip şuan aklını kullansaydın o zaman deseydi ne derdiniz?
Ki ben olsam derdim :)
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..