-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
HP Compaq 6715b
AMD Turion 64 X2 işlemci 2 Ghz çift çekirdek, 2 GB RAM, 160 GB HDD, 15.4 ekran 256 MB ekran kartı, DVD okuyucu yazıcı, wiriless, finger print parmak izi okuyucu, harmon kardon ses sistemi, 4 USB ve gerekli tüm portlar mevcut.
sizce nasıl 300 tl fiyatı normal mi ve ne yapılabilir hangi oyunlar olabilir windows 10 yüklenebilir mi sürücü sıkıntısı yaşar mı intel olmaması beni düşündürüyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Microsoft Sertifikalı Yazılım Geliştirici - Yazılım&Veritabanı Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam genel olarak HP bilgisayarlar aşırı ısınmalarıyla ünlüdürler. Ayrıca sizin burada bahsettiğiniz cihazda AMD işlemci var ki bu da ısınmaya pozitif katkı yapar. :) Fiyat yönünden iyi ancak performans beklemeyin. 2 yıldır lenovo kullanıyorum canını okuya okuya, bugüne kadar hiç fan sesinden şikayetçi olmadım, hissetmedim çünkü. Hp'den böyle bir güzellik sakın ola beklemeyin, açılırken bilgisayar açılma sesinden ziyade helikopter havalanmasına benzer ses çıkatıyor cihazlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
eksiyukluproton adlı üyeden alıntı
Hocam genel olarak HP bilgisayarlar aşırı ısınmalarıyla ünlüdürler. Ayrıca sizin burada bahsettiğiniz cihazda AMD işlemci var ki bu da ısınmaya pozitif katkı yapar. :) Fiyat yönünden iyi ancak performans beklemeyin. 2 yıldır lenovo kullanıyorum canını okuya okuya, bugüne kadar hiç fan sesinden şikayetçi olmadım, hissetmedim çünkü. Hp'den böyle bir güzellik sakın ola beklemeyin, açılırken bilgisayar açılma sesinden ziyade helikopter havalanmasına benzer ses çıkatıyor cihazlar :)
Arkadaş haklı hp bilgisayarlar çok ısınıyor. Ama bilgisayarları kaliteli sahiden tek sorun ısınma.
İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam bence bürçenizi biraz yüksek tutun almışken daha iyisini alın. Vermiş olduğunuz bilgisayardan fazla bir performans beklemeyin. Çünkü işlemci ve ekran kartı çok düşük.
İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet