lostyazilim

HTC Sensation XE Türkiye’de Satışa Sunuldu

3 Mesajlar 1.396 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Yazmakta Yazmakta Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 39 / 82
  • Ticaret 23, (%100)
[FONT=Arial]Türkiyede satışa sunulduğu anda patlama yaratan HTC markası her geçen gün çıkarttığı akıllı telefonlar ile pazardaki payını arttırmaya başlıyor, pazarda büyük bir yere sahip olan HTC sensation XE’e Türkiyede’de satışa sunulmuş durumda. Firmanın üst segment kullanıcıları için tasarlanıp hazırlanmış olan yeni model Sensation XE Büyük ilgi odağı olacağa benziyor. Android işletim sistemi ile kullanıcıları kucaklayacak olan telefon 8 megapixel kamerası ile severlerine merhaba diyor. Telefon Android 2.3.4 sürümünü barındırmakta.

Wi-Fi, Bluetooth ve 3G bağlantı özellikleri gibi yeni nesil teknolojiye ayak uydurmayı başaran telefonun Türkiyede fiyatı normal telefon fiyatlarına göre çok daha pahalı olsada, bu göz alıcı özellikleri ile haketmiş gibi gözüküyor. HTC Sensation XE’nin Türkiye fiyatını merak ediyorsanız’da KDV hariç olmak üzre 1.566 Türk Lirası olarak biliniyor, KDV Dahil fiyatı ise 2.000 TL yi bulması bekleniyor.

[/FONT]

[SIZE=3]HTC Sensation XE Telefon İncelemesi[/SIZE]

KAYNAK: http://uzmanyazar.net/2011/12/htc-sensation-xe-turkiyede-satisa-sunuldu/

wmaraci
reklam

chbz chbz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 191 / 129
  • Ticaret 0, (%0)
babam almaz bana :( off yaa. yeni modeli cikar birkac ay sonra ozmn bu eskir, yeni cikanida almaz.

Yazmakta Yazmakta Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 455
  • Beğeniler 39 / 82
  • Ticaret 23, (%100)
Gerçekten çok şahane telefon, şimdiki telefonumu sattığımda ölü fiyat etmese alırdım :)
1.100 tl ye aldık şimdi 400 anca ediyor. :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al