Dünya çapında kendine has bir kitlesi olan Netflix , İlk Türk Filmi olan YARINA TEK BİLET Fragmanını YAYINLADI !

Yarına Tek Bilet filmi, 19 Haziran’da gösterime girecek.

Yarına Tek Bilet, romantik türde bir film. Dilan Deniz Çiçek ve Metin Akdülger oynuyor. Aynı kompartımanda 14 saat yolculuk yapacak iki gencin birbirini tanıma öyküsünü anlatıyor. Bu esnada karakterler geçmişiyle savaşırken, hayatlarında yeni bir yolculuk için karar vermeye çalışacak. Filmin neredeyse tamamı trende geçiyor. Türkiye’de son yıllarda Ankara-Kars rotasıyla birlikte turistik tren yolculuğuna ilgi arttı ancak bu filmdeki yolculuk Ankara-İzmir arasında gerçekleşiyor.

Film, Ankara’dan İzmir’e doğru bir yolculuk sırasında birbirine rastlayan iki yabancının (Metin Akdülger & Dilan Çiçek Deniz) romantik hikayesini konu alıyor. İkilinin sürtüşmeyle başlayan ilişkisi, birbirlerini tanıdıkça aslında geçmişe bir sünger çekmek istediklerini fark etmeleri ve kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlamalarıyla farklı bir yola evrilir.

Birbirine tamamen yabancı olan bu iki kişinin sürtüşmeyle başlayan hikayesi, daha sonra birbirlerini tanıdıkça değişiyor. Birbirlerini daha yakından tanımaya başlayan ikili aslında geçmişe bir sünger çekmek istediklerini fark ediyor. Kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlayınca ise hikaye farklı bir yöne doğru akıyor.



https://teknohaberin.com/ilk-turk-netflix-filmi-olan-yarina-tek-bilet-in-fragmani-yayinlandi/



FRAGMAN İZLE

https://www.youtube.com/watch?v=Nq-CaORClVE