Insta360 GO, büyük görüntü sabitleme özelliğine sahip, baş parmağınızdan daha küçük olan giyilebilir kamera. Tek bir dokunuşla video klipler kaydeder.
Insta360 Go, hayatın küçük anlarını yakalamak ve daha sonra bunları aileniz, arkadaşlarınız ve takipçilerinizle kolayca paylaşmak için giyilebilir küçük bir aksiyon kameradır. Gerçekten de, aksiyon kameraları için yeni bir kategori başlangıcı.

Go’nun lehine olan en büyük şeylerden biri arkasındaki şirkettir. Bu şirket yıllarca yenilikçi 360 derecelik kameralar üretmiştir. Bu kameralar için geliştirdiği video işleme ve güçlü elektronik görüntü dengeleme, görünüşte Insta360 Go‘yu etkilemişe benziyor.

Kamera inanılmaz derecede küçük. Beyaz, dikdörtgen kamera ve manyetik bir sırtı var, böylece görüntüyü genişletmek için birlikte verilen montaj parçalarından birine hızlıca takabilir veya metal bir yüzeye tutturabilirsiniz.

Kamerayla birlikte, bir gömlek boyunca çalışan manyetik bir kordon veriyorlar; İçerdiği yapışkan montaj ile çalışan bir tripod montajı; manyetik bir yapışkan bağlantı; ve bir manyetik klips yuvası. Kamera, görüntüleri iPhone’unuza aktarmak ve şarj etmek için alt kısmında bir Lightning konektörü bulunan küçük bir Airpod benzeri yuva bulunur. Kasadaki bir Mikro-USB bağlantı noktası şarj işlemine devam ederken, birlikte verilen bir Micro-USB-to-USB-C kablosu Android cihazlara içerik göndermenize izin verir.

Çözünürlük, standart video için saniyede 25 karede Full HD ve hyperlapse ve hızlandırılmış videolar için 1080p’de 30fps‘de maksimuma çıkar. Ağır çekim klipleri kaydetmek için çözünürlüğü 100fps’de 1.600×900 piksel boyutuna düşürür. Ayrıca 5 megapiksel fotoğraflar çeker. Tek kontrol düğmesi kameranın arkasında bulunan logonun altında bulunur.

Uygulamasından ayarları değiştirebilir ve kamerayı Bluetooth üzerinden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Insta360’ın FlashCut otomatik düzenleme özelliğini de burada bulacaksınız. AI, içeriği temalara ve çekim kompozisyonlarının kalitesine göre de sıralayabilir.

Insta360 Go’nun hak ettiği ana şeyler boyut, kararlılık ve genel basitlik. Go’yu test etmeye insanlar yeni yeni başlıyor. Henüz görüntü kalitesi ve performansı hakkında tam bir resim elde edemedim. Fotoğraflar ve videolar büyük olasılıkla telefonunuzun çekim kalitesinin dışına çıkmaz, ancak uygulamanın düzenleme özellikleri farkı yaratabilir.

Bunun gibi küçük giyilebilir kamera, giriş seviyesi telefonların bile iyi kameralara sahip olduğu bir dünyada mantıklı geliyor mu? Yorumlarda bana bildirin.

KAYNAK: Insta360 GO, Gerçekten giyilebilir bir Aksiyon Kamerası!