lostyazilim
tr.link

iPhone 5C’den şaşırtan başarı!

3 Mesajlar 669 Okunma
acebozum
tr.link

S4wcod3r S4wcod3r Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek php coder
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 3, (%100)

Apple tarihinin en veya Apple firmasının bu zamana kadar çıkan en başarısız telefonu iPhone 5C, Batı Avrupa’daki en büyük telefon pazarlardan birinde inanılması güç olan bir başarıya imza attı .

iPhone 5C için, Apple firmasının cihazı olan iPhone 5C’ye bakıldığında hem teknik özellikler hem de satış rakamlarına genel olarak bağıldığında firma tarihinin en başarısız modeli yakıştırması kolayca yapılabilir. iPhone 5C en çok satılan akıllı telefon listelerinde ilk 10′a bile girmeyi başaramazken malzeme kalitesi açısındanda yerden yere vurulmaya devam ediyor.

Ancak yapılan analizlere göre haziran ayında yani geçtiğimiz ay (Haziran) ayında Birleşik Krallıkta İngiltere , İskoçya , İrlanda ülkelerinde iPhone 5C her nasıl olduysa satış listesini alt üst ederek zirveye oturmayı başardı.

Bu başarının en büyük sebebinin Apple’nin yaptığı reklamlar ve tanıtımların olduğu düşünülmekte.

Kaynak : http://teknojo.com/iphone-5cden-sasirtan-basari/

wmaraci
reklam

emrahavci emrahavci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 24 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
99 dolarlık iphone türkiyeye gelmedi yazıklar olsun :(

hakandan hakandan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** O**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 12 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
ben iphone 5c kullanıyorum ve iphone 5 serisinden bir farkını göremedim. 1 sene önce aldım telefonumda 40tan fazla uygulama var ve hiç bir şekilde kasmıyor gayet düzgün, 5ve 5s arasında bir seviyede yapılmış, gayet sağlam. fiyat olarak da iphone 5den çok az bi farkla ucuz. ''başarısız'' sıfatı neye dayanılarak yapılıyor bilmiyorum. plastik kasası sayesinde defalarca düşürmeme rağmen ekrana en ufak bir zarar dahi gelmedi. 5 veya 5s kullanan çoğu arkadaşım ekranlarını bir kez düşürmeyle parçaladılar.

asıl en başarılı modelin iphone 5c olduğunu düşünüyorum

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al