lostyazilim
tr.link

İphone-5 Yasaklanabilir…

14 Mesajlar 3.318 Okunma
lstbozum
tr.link

baates baates WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)
Elmanın(apple)’nın karşısına armut çıkmasını beklerdim ama en müyük rakibi Korden geldi ama türü şuan için bilinmiyor. Adı samsung ama türü belirlenemeyen bu firma Apple ne zaman bir yenilik yapsa benim diye ortaya atılıyor. Şimdilerde İphone-5 için mahkemye başvurmaya hazırlanıyormuş. ABD’de kaybettiği patent davasından sonra daha sinirlenen samsung hem karşı atakla İphone-5′in satışlarını durdurmayı planlıyormuş.

ABD’de görülen patent davasnda suçlu bulunan ve Apple‘a bir milyar dolar ödemek zorunda kalan Samsung karşı atağa geçerek İphone-5′de kullanılan LTE (Long Term Evolution) teknolojisini dava edecekmiş.(Hiç İphonem olmadığı için bu teknolojinin ne işe yaradığı hakkında bir fikrim yok.). Yüksek veri transferi sağladığı yönünde açıklanan bu teknoloji eğer İphone-5 cihazında kullanılırsa samsung’un dava açabileceği kulislerde konuşulmaya başlanmış. Amaç da İphone-5′i yasaklatmak.

Bugün Görücüye Çıkacak…
Beklenen zamanda doldu San fransisco kentinde İphone-5′in tanıtım çalışması yapılacak. Uzun zamandır hangi özeliklere sahip olacağı konuşulan hata bu konu yerli yersiz tartışmala sebeb olan İphone-5′in LTE teknolojisi barındırma ihtimali hayli yüksek. Bu teknolojinin bir çok patentini elinde bulunduran Samsung’un tepkisi olay anında ne olur merak konusu…

Elmaya(Apple) Bir Kötü Haber Daha…
Motorola ve Htc dahil android tabanlı telefonların ABD’ye girişini engellemeye çalışan Apple ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu Yargıcı Thomas Pender’in en son açıklamasıyla hayal kırıklığı yaşadı. Bu adaletli yargıç kardeşimiz HTC telefonların 4G LTE teknolojilerinin iptali durumunda kendi kullandığı cihazlar için de Apple‘ın aynı akibete uğrayacağını açıklmış. HTC bu teknoloji patenti için 75 milyon dolar harcamış sana yedirir mi Apple…

Neyse bu savaş epey müddet süreceğe benziyor ama sonuçta kazanan olmayacak sanırım. Eğer bu büyük firmalar egolarını yener gel kardeşim birleşelim bu milleti beraber halldelim derse o zaman yandık sanırım…

kaynak

wmaraci
reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
iPhone 5 ile ilgili haberler gerçekten komik olmaya başladı.

Tek gerçek var, tüm bu haberler iPhone 5'in yararına oluyor. Bkz: reklam...

:)
FatihKuLL

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)
Bence ortada bir araklama işi, var ama sonuç ne olacak bilmiyorum... ceza olarak ödenen paralarda korkunç ama...

WNLServers WNLServers SOFTLAYER-OVH-REDSTATION Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Bilişim Firması Sahibi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 11 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
iphone 5 işe yaramaz bence uzun bişi + dock socketli playerlarla eski müzik zevki yaşanmaz şarj yeri değişti, samsung galaxy s3 deseniz oda işe yaramaz en çok servise bırakılan telefon durumunda şu an boya atması v.s sorunları nedeniyle, inanın bende iphone var ama hiç bir özelliği olmayan eski nokia telefonları özledim şarjı 1 hafta giderdi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)

WNLServers adlı üyeden alıntı

inanın bende iphone var ama hiç bir özelliği olmayan eski nokia telefonları özledim şarjı 1 hafta giderdi.

bende özledim nokiadan şaşma deyip en adi nokiayı almak için dünya para ödediğim günleri...:eek:

gencolusum gencolusum Güç işLerin zoraki adamı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek eLeman
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 13 / 43
  • Ticaret 18, (%100)
2006 yılından beri Nokia E50 kullanıyorum, bir kaç özelliğinin olmayışı dışında iphone vb. telefonlardan farkı yok, 1200 TL ye, 1500 TL alınan en marka telefon modellerinde bazılarında e-mail özelliği bile yok.
Ülkemizde büyük bir yenilik çılgınlığı var, 100-150 TL gibi bir rakamla iletişim cihazına sahip olabiliriz. Kalan büyük miktardayı parayı ise hayırlı işlerdeve ailemiz için kullanmak olumlu bir davranıştır.
pLive baates WNLServers

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)

gencolusum adlı üyeden alıntı

Ülkemizde büyük bir yenilik çılgınlığı var, 100-150 TL gibi bir rakamla iletişim cihazına sahip olabiliriz. Kalan büyük miktardayı parayı ise hayırlı işlerdeve ailemiz için kullanmak olumlu bir davranıştır.

gerçek bir bağımlılık bunu yenmemiz lazım...

nasozby nasozby WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek BilMüh
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad N** Ö**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 5 / 78
  • Ticaret 12, (%100)
1200 ve 1500 TL ye alıcağınız hangi telefonda e-mail özelliği yok merak ettim.
Üstelik en marka telefon modelleri. Nasıl bir nitelemeyse :)
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Ne fiyat, ne özellikler...
Tamamiyle zevk meselesidir. Biz Apple'ı severiz, bir başkası ise Nokia'yı tercih eder. Herkesin seçimi kendine sonuçta :)

• Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Ne fiyat, ne özellikler...
Tamamiyle zevk meselesidir. Biz Apple'ı severiz, bir başkası ise Nokia'yı tercih eder. Herkesin seçimi kendine sonuçta :)

Zevk meselesi doğrudur ama bence gereksiz... cepten mail okuduğum bir zamanı hatırlamıyorum yani... hem internet için kullanmaktan hiç mi hiç zevk almıyorum...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al