İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sanal bir projeye daha imza atıldı.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından geçtiğimiz hafta tanıtılan İBBTube ile İstanbul’un tanıtımına katkıda bulunulacak.




Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul, İBBTube ile kapılarını dünyaya açıyor. İstanbul ile ilgili en kaliteli videoları dünyanın her yeriyle paylaşma imkânı verecek bu site, takipçilerin de video yüklemesine izin veriyor. Günün her saatinde dünyanın her yerinden İstanbul ile ilgili istenen her videoya erişme imkânı verecek bu proje, İstanbul’un gelişimine önemli bir katkı sağlayacak.” dedi.

Belki de ülkemizde Youtube’a karşı rakip olabilecek en ciddi projelerden birisi.Çünkü söz konusu istanbul olunca sitenin tanıtımı dünya çapında mümkün.Yani İBBTube İstanbul’un tanıtılmasını sağlarken,İstanbul da İBBTube‘un tanıtımını sağlayacak.

Facebook üyeliği ile sitedeki videolara yorum yapmak mümkün.Bunun yanısıra sosyal medya paylaşım imkanları da mevcut.Şu anda 8 ana kategoride video yayını yapılan İbbtube‘a üye olmak ücretsiz ve son derece kolay.

Detaylı bilgi için : www.ibbtube.com
İbbtube Yayına Başladı