lostyazilim
tr.link

İşte size yeni iMac Pro’nun tüm özellikleri!

10 Mesajlar 1.048 Okunma
lstbozum
tr.link

ismailcakmak ismailcakmak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad İ** Ç**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 21 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

WWDC 2017’de tanıtılan inanılmaz özellikleri ile profesyonellere hitap eden Apple iMac Pro almak isteyenleri bekliyor. Bilgisayarın muazzam ekran kalitesi ve kaliteli bileşenler bir arada toplanınca kullanıcıları büyülüyor demek mümkün.

Nedir bu Apple iMac Pro?

Güçlü donanım bileşenleri, 5K ekran kalitesi ve macOS işletim sistemi ile kusursuz performans sunan bir bilgisayar demek mümkün. Özellikle 5K ekranı ile diğer iMac’lardan kolayca ayırt edile bilen bir bilgisayar karşımızda.
iMac Pro’nun tüm özellikleri:

İşlemci:

8 çekirdekli İntel Xeon
10 Çekirdekli İntel Xeon (isteğe bağlı seçenek)
18 Çekirdekli İntel Xeon (isteğe bağlı seçenek)
Ekran:

27 inç 5K retina ekran
Geniş renk seçenekleri (P3)
500 nit parlaklık görüntüsü
Bir milyar renk desteği ile 5120 x 2880 çözünürlük ekran.
Grafik Kartı:

Radeon Pro Vega 56, 8 GB HBM2 bellek
16GB HBM2 bellekli Radeon Pro Vega 64 (isteğe bağlı seçenek)
Bellek:

32GB 2666MHz hızında DDR4 ECC
64GB (isteğe bağlı seçenek)
128GB (isteğe bağlı seçenek)

Cihaz Depolaması:

1 TB SSD disk
2 TB disk (isteğe bağlı seçenek)
4 TB disk (isteğe bağlı seçenek)
Bağlantı Noktaları:

RJ-45 konektörü desteği ile 10 Gigabit Ethernet
Dört adet Thunderbolt 3 (USB-C) girişi
UHS-II desteği sunan SDXC kartı girişi
Dört adet USB 3.0 girişi

Ses ve Kamera:

Geliştirilmiş frekans tepkilerine duyarlı, bas özellikli yüksek sesli stereo hoparlör.
3.5 mm’lik kulaklık girişi
Dört adet mikrofon
1080p özellikli FaceTime HD kamera
Kablosuz Bağlantılar:

Bluetooth 4.2 desteği
802.11 AC WiFi
ilk defa iMac’larda ”Hey Siri desteği”

En başta Troughton-Smith kişisi tarafından ortaya atılan iddia A10 Fusion çipi ile mümkün olacak. Bu çip ile, bilgisayar hızlandırılmış bir ön yüklemesi olacak güvenlik arttırılacak, aynı zamanda kullanıcı tarafından ”Hey Siri” komutu bekletilecektir.
Neden iMac Pro almalıyım (inceleme):

Birçok geliştirici, yaratıcı, tasarımcı iyi bir bilgisayar sayesinde iyi paralar kazanmakta. Ekran kartı, ekran kartı belleği, SSD diskler bu işleri yapanlar için bilgisayardan daha iyi verim alabilmek, daha seri bir şekilde çalışabilmek için katkıda bulunur. Fakat işlemci hızı veya çekirdek sayısı daha büyük rol oynar. İşte sizde bu gibi bilgisayarı çok yoran işler yapıyorsanız yeni iMac Pro tam size göre. Bunlarla yetinmeyip macOS işletim sisteminin eşsiz hızı, 5K 5120 x 2880 çözünürlükteki ekran ile işinizden keyif alacaksınız.

KAYNAK: AppleLobi

wmaraci
reklam

murattat murattat TATOĞLU BİLİŞİM Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret yöneticisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 859
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)
Yani deli fişek geliyor , parası olanlara hayırlı olsun.

İş yeri için kesinlikle alınması gereken marka APPLE
ismailcakmak

kişi bu mesajı beğendi.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
murattat size katılmıyorum bu tarz bi sistem alınacağına toplama pcnin tüm özelliklerini tavan yaptıracak bir donanım toplanabilir en iyi imac normali bile 28 bin tl ederken proyu düşünemiyorum eğer çok lazımsa toplama pc ye macos yüklenir olur biter riza bu fiyata imac in verdiği performansın 3 katı pc toplanır

• Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 859
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)
MAC OS nasıl yükleyebiliyorsun ? Mac yazılım satışı yapmıyor

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
murattat işe satış yolundan bakarsanız tabi ki yok adam kendi sistemini niye başka bilgisayarda istesin tabi bazı adamlar bu işletim sistemini başka sistemlere yüklemeyi başarmış freedos, windows ve diğer linux gibi yanlış hatırlamıyorsam yüklemesi uzun ve bir sürü işlem alıyor boyutu ise 15 gb tı

• Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 859
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

murattat işe satış yolundan bakarsanız tabi ki yok adam kendi sistemini niye başka bilgisayarda istesin tabi bazı adamlar bu işletim sistemini başka sistemlere yüklemeyi başarmış freedos, windows ve diğer linux gibi yanlış hatırlamıyorsam yüklemesi uzun ve bir sürü işlem alıyor boyutu ise 15 gb tı

Dostum iş yeri için söz ediyoruz yani her şeyin lisanslı olması lazım kullanılan programlar dahil . Windows stabil çalışmıyor maalesef.

10 bin tl ücret ile iş yerine topladığım bilgisayar mevcut ancak 1 .5 yıllık olmasına rağmen sorun yaratıyor. Tüm güncelleştirmeler de aktif durumda tüm programlar lisanslı

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
murattat stabil konusunda haklısınız ama performans için arıyorsanız windows bu konuda daha iyi en basitinden örnek veriyim arkadaşımda mac pro var bu yıl 20 bin tl ye aldı 6 yıl önce aldığım msi bilgisayar var 10 bin tl almıştım docking hesaplamaları var kısacası proteinleri ve ligandları en uygun şekilde birbirine bağlıyor bir nevi simülasyon neyse ben benim hesaplamamı 5 dk bitirirken arkadaşım 30 dk bekliyor

• Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 859
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)
Mükemmel bir hızlılık.

Daha çok adobe programları ve internet tarayıcılarında gezdiğimiz için bizde de OS yazılımları daha seri oluyor. Göreceli bir kavram ama tabi ki fiyat konusunda çok aşırı katlamalar mevcut.

darkthepro adlı üyeden alıntı

murattat stabil konusunda haklısınız ama performans için arıyorsanız windows bu konuda daha iyi en basitinden örnek veriyim arkadaşımda mac pro var bu yıl 20 bin tl ye aldı 6 yıl önce aldığım msi bilgisayar var 10 bin tl almıştım docking hesaplamaları var kısacası proteinleri ve ligandları en uygun şekilde birbirine bağlıyor bir nevi simülasyon neyse ben benim hesaplamamı 5 dk bitirirken arkadaşım 30 dk bekliyor

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
murattat yani tabi ki benim windows tercih etmemin diğer sebebi zaten oyunlar macte pek performanslı olmuyor zaten mac e windows kadar oyun yok bide bazı maclerde pasif soğutma var normal fanlı olsa bile oyun için yeteceğini sanmıyorum

Disco Disco WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 435
  • Beğeniler 280 / 131
  • Ticaret 12, (%92)

murattat adlı üyeden alıntı

MAC OS nasıl yükleyebiliyorsun ? Mac yazılım satışı yapmıyor

Hackintosh ile... İnternette kolaylıkla yükleyebiliyorsunuz windows herhangi bir intel işlemcili bilgisayara

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al