Kaspersky Internet Security ürününün son sürümü KIS 2013, sanal varlıkları koruyarak, güvenli çevrimiçi bankacılık ve alışveriş fırsatı sağlıyor…

Türkiye’de parayı yastık altında saklama modasını hala sürdürenler var. Büyüklerimizin güvenilir bulduğu bu çözüme karşılık, hırsızlar yastık altlarını çoktan keşfetmiş durumda. Parayı bu şekilde korumak, güvenli olmadığı gibi, rasyonellikten de uzak olduğu ortada. Güvenli içerik yönetim çözümleri alanındaki lider şirket Kaspersky Lab’in kurucusu ve CEO’su Eugene Kaspersky, günümüzde kullanıcılara nakit paranın sanal paraya dönüştürülüp, faiz kazanabileceği banka türevi yerlere konulmasını öneriyor. Paranın bu şekilde korunması, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş işlemlerini de mümkün hale getiriyor.

KIS 2013 SANAL PARANIZI KORUYOR

Paranın sanallaşması, aynı zamanda güven altına alındığı anlamına gelmiyor. Eugene Kaspersky’e göre, sanal para ve kredi kartı hırsızlığı, günümüzde dünya genelini kapsayan bir ölçekte, ciddi ve gerçek bir sorun. Bu aynı zamanda, multi milyar dolarlık bir dönüşü olan, son derece organize ve düzgün işleyen bir suç sektörü.

Ülkemizde de bu hafta satışa sunulacak olan Kaspersky Internet Security (KIS 2013) ise özellikle sanal parayı korumak konusunda tüketicilere en güvenilir çözümü sağlıyor. Ürününün bu son sürümünde yer alan “Safe Money” (Güvenli Para) teknolojisi, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş işlemlerinizde sanal paranızı korumayı hedefliyor.

Kaynak: KIS 2013 Sanal Paranızı Koruyor